Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-05-2016

„Lokomotīve” uzvar arī Pilā


Fantastisko uzvaru sēriju Polijas Nice spīdveja līgā turpina Daugavpils „Lokomotīve”, kas svētdien viesos ar 49:40 pārspēja vienu no savām galvenajām konkurentēm Pilas „Polonia”.

„Lokomotīve” sesto sezonas sacīksti aizvadīja Pilā, kur tikās ar vietējo „Polonia”. Tieši Pilas vienība ir viena no daugavpiliešu tiešajām konkurentēm uz pirmo vietu čempionātā. Mūsu komanda iesāka veiksmīgi (4:2 uzvara), taču jau otrajā braucienā saņēma pamatīgu triecienu, kad krita mūsu jaunais spīdvejists Jevgeņijs Kostigovs. Kostigovs nekavējoties tika aizvests uz slimnīcu, kur viņam tika konstatēts smadzeņu satricinājums.

Sacīkstes „Lokomotīve” turpināja nepilnā sastāvā, taču tas netraucēja izcīnīt uzvaru. Līdz sestajam braucienam rezultāts auga punkts punktā, taču tad mūsu komanda veica veiksmīgu izrāvienu, iegūstot deviņu punktu pārsvaru. Šis pārsvars saglabājās arī pēc 12 braucieniem. 13. braucienā Jonass Kilmakorpi kopā ar Andžeju Ļebedevu palielināja to līdz 13 punktiem, taču jau nākamajā braucienā mājinieki atkal pievilka līdz deviņu punktu deficītam.

Pēdējā braucienā uzvarēja Kilmakorpi, kas ļāva saglabāt deviņu punktu uzvaru – 49:40. Šajā sezonā „Lokomotīvei” ir tikai vienīgi uzvaras, kas dod pārliecinošu pirmo vietu turnīra tabulā.

Pilā mūsu komandā izcili nobrauca Kilmakorpi, kuram 15 no 15 iespējamajiem punktiem. Maksims Bogdanovs atveda 10 punktus, tikpat arī Fredriks Lindgrens, bet pa sešiem punktiem Ļebedevam un Ķastam Puodžukam. Divi punkti šoreiz Dāvim Kurmim. 




Atpakaļ