Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-05-2016

Nedēļas nogalē uzmanības centrā orientēšanās un bokss


Šajā nedēļas nogalē Daugavpils sporta dzīvē galvenā uzmanība tiks pievērsta brāļu Purvinsku piemiņas turnīram boksā, kā arī Latvijas čempionātam orientēšanās sportā.

Piektdien Daugavpils BJSS lielajā zālē tiks atklāts tradicionālais brāļu Aleksandra un Leonarda Purvinsku piemiņas turnīrs boksā. Astotais aizsaulē aizgājušo boksa treneru piemiņas turnīrs arī šogad pulcēs spēcīgus bokserus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas. Atklāšanas ceremonija ieplānota plkst. 17:00, pēc kā norisināsies arī pirmās cīņas. Sestdien pirmās cīņas ieplānotas no plkst. 10:30.

Gan sestdien, gan svētdien Daugavpils kļūs par Latvijas orientēšanās sporta galvaspilsētu. Sestdien pirmo reizi mūsu pilsētā norisināsies Latvijas čempionāts īsajā distancē Cietokšņa apkārtnē. Sacensību atklāšana ieplānota plkst. 11:45 Daugavpils Cietoksnī pie Marka Rotko centra. Pirmie starti no plkst. 12:15. Svētdien par sacensību centru kļūs atpūtas bāze „Egļukalns”, jo tieši šeit norisināsies Latvijas čempionāts garajā distancē. Tiek plānots, ka katrā no šīm distancēm piedalīsies ap 500 dalībniekiem no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas.

Sestdien ikvienam pilsētniekam būs lieliska iespēja piedalīties arī foto orientēšanās sacensībās „Šķirošanas skrējiens”, kurā varēs laimēt vērtīgas balvas no „Rimi” un „Clean R”. Reģistrācija šīm sacensībām no plkst. 14:00.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ