Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-05-2016

„Lokomotīve” joprojām neapturama


Jau piekto uzvaru pēc kārtas Polijas Nice spīdveja līgā izcīnījuši Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejisti. Savā trekā svētdien ar 52:37 tika pieveikta Žešuvas „Stal”.

 

Abas komandas uz šo sacīksti nebija pieteikušas vislabāko sastāvu. Viesi uz Daugavpili devās ar četriem junioriem, uz ko mūsu vienība atbildēja ar trīs gados jaunu braucēju ielikšanu sastāvā. No leģionāriem uz Daugavpili bija izsaukts tikai austrālietis Deivijs Votss.

 

Kā arī bija prognozējams, tieši „Lokomotīve” uzsāka sacīkstes labāk. Jau pēc pirmā brauciena tika iegūts četru punktu pārsvars (5:1), kas pēc junioru brauciena tika palielināts līdz sešiem punktiem, bet turpinājumā arī līdz astoņiem. Likās, ka pretinieki būs uzvarami ļoti viegli, tomēr sacīkstes vidū (pēc 8. brauciena tikai 27:20) uz brīdi parādījās šaubas, ka izdosies uzvarēt.

 

Par laimi, izšķirošajos momentos lieliski brauca komandas līderi Maksims Bogdanovs un Andžejs Ļebedevs. Andžejam 12 no 15 iespējamajiem punktiem, savukārt Bogdanovs atveda 11 no 12 punktiem. Sacensību noslēgumā mūsu komandai uzvara ar 52:37. Kopumā šajā sezonā „Lokomotīvei” piecās sacīkstēs piecas uzvaras.

 

 

Svētdien komandas rindās, atskaitot Ļebedevu un Bogdanovu, punktus atveda Ķasts Puodžuks (8), Deivijs Votss (7), Jevgeņijs Kostigovs (6), Dāvis Kurmis (4), Oļegs Mihailovs (4).

 

Nākamreiz Daugavpilī mūsu komandu redzēsim 22. maijā, kad pie mums viesosies Čenstohova. 




Atpakaļ