Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-04-2016

BFC „Daugavpils” zaudē pirmajā pusfinālā


Trešdien stadionā "Celtnieks" mūsu komanda ar 0:1 piekāpās Latvijas kausa izcīņas pirmajā pusfināla spēlē. Atbildes mačs norisināsies Jūrmalas "Spartaka" mājās 4. maijā.

Pirmais pusfināls kluba vēsturē tika aizvadīts stadionā "Celtnieks". Spēli klātienē noskatījās vairāk nekā 300 līdzjutēju. Daugavpils komandā salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli bija tikai viena izmaiņa -saslimušā Anastasija Mordatenko vietā laukumā devās Mirabdula Abasovs, kuram šajā dienā arī dzimšanas diena! Daugavpils komanda jau no pirmajām minūtēm ieslēdzās aizsardzībā, ļaujot Virslīgas līderei daudz kontrolēt bumbu. Šāda taktika strādāja, jo pozicionālā spēlē jūrmalnieki lielus draudus mājinieku vārtiem neradīja. Bīstamākās epizodes veidojās pēc stūra sitieniem, kuru pie mūsu komandas vārtiem pirmajās 45 minūtēs bija daudz - astoņi.

Pēc pārtraukuma spēle kļuva nedaudz ātrāka un arī asāka. Abas komandas nekautrējās iet cīņā un arī momentu kļuva nedaudz vairāk, taču nevarētu teikt, ka komandām bija patiešām labas iespējas gūt vārtus. Par izšķirošo momentu kļuva 69. minūtē "Spartaka" izpildītais soda sitiens, kad neveiksmīgi izgājienā nospēlēja vārtsargs Jevgeņijs Nerugals, savukārt bumbu savos vārtos pārvirzīja komandas aizsargs Dmitrijs Klimaševičs. Atlikušajā laikā Daugavpils metās uz priekšu, bet izveidot kādu patiešām labu momentu neizdevās.

Lai tiktu finālā, Daugavpilij viesos obligāti būs jāuzvar ar vismaz vienu vārtu pārsvaru. Atbildes spēle Jūrmalā 4. maijā, bet pirms šīs spēles 30. aprīlī viesos Virslīgas spēlē jātiekas ar Jelgavu. 




Atpakaļ