Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-04-2016

BFC „Daugavpils” aizvadīs vēsturisku spēli


Šovakar „Celtnieka” stadionā BFC „Daugavpils” futbolisti aizvadīs Latvijas kausa izcīņas pusfināla spēli ar Jūrmalas „Spartaku”. Līdz pusfinālam mūsu komanda ir tikusi pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē.

BFC „Daugavpils” ar katru gadu uzlabo komandas rezultātus Latvijas kausa izcīņā. Pirms diviem gadiem komanda apstājās astotdaļfinālā, pagājušajā gadā tika līdz ceturtdaļfinālam, bet šogad pirmo reizi sasniegts arī pusfināls.

Pretinieks pusfinālā būs Latvijas čempionāta līderis „Spartaks”. Jūrmalnieki sezonas pirmajās piecās spēlēs tikuši pie 12 punktiem un apsteidz tuvākās sekotājas Ventspili, Liepāju un RFS. Daugavpils un Jūrmala šosezon savā starpā jau tikušās un pirmajā spēlē savā laukumā „Spartaks” uzvarēja ar 3:0.

Pusfinālā tiks aizvadītas divas spēles un finālā tiks uzvarētāja divu spēļu summā. Pirmā no spēlēm jau šodien stadionā „Celtnieks” plkst. 18:00. Atbildes mačs ieplānots 4. maijā Jūrmalā. Otrajā pārī savā starpā tiksies „Jelgava” un „Ventspils”. Fināls tiks aizvadīts 22. maijā Slokas stadionā Jūrmalā.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ