Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-04-2016

BFC „Daugavpils” savas iespējas nerealizē


SynotTip Latvijas futbola Virslīgā zaudējumu piedzīvojusi BFC „Daugavpils”, kas savā laukumā ar 0:2 atzina „Riga” FC pārākumu. Abus vārtus rīdziniekiem guva daugavpilietis Sergejs Vorobjovs.

BFC „Daugavpils” spēle ar „Rigu” bija ļoti svarīga, jo uzvaras gadījumā bija iespēja pakāpties pat līdz ceturtajai pozīcijai. Zaudējums komandu atsviestu uz pēdējo pozīciju. Spēle parādīja, ka abas komandas ir teju viena līmeņa, taču visu izšķīra momentu realizācija.

Pirmā puslaika izskaņā pēc Daugavpils futbola skolas audzēkņa Oļega Timofejeva centrējuma ļoti skaistus vārtus atmuguriskā lēcienā guva cits mūsu pilsētas futbola skolas absolvents Sergejs Vorobjovs. Otrajā puslaikā ievērojams pārsvars jau bija Daugavpilij, bet atkal visu izšķīra momentu realizācija. Ja Daugavpils savas iespējas izniekoja, „Riga” atbildēja ar precīzi izpildītu soda sitienu, pie tam atkal izcēlās Vorobjovs.

Trešdien BFC „Daugavpils” aizvadīs pēdējo mājas spēli aprīlī, kad Latvijas kausa pusfinālā tiksies ar šī brīža Virslīgas līderi Jūrmalas „Spartaks”. Spēles sākums plkst. 18:00.

Latvijas Telpu futbola Virslīgā ļoti tuvu bronzas medaļām bija BFC „Daugavpils” futzālisti, taču nedaudz pietrūka. Pirmajā sērijas spēlē viesos tika uzvarēts, bet otrajā mačā Daugavpilī tika zaudēts pagarinājumā. Izšķirošajā spēlē Rīgā, nespēlējot labākajā sastāvā, komanda piekāpās leģendārajam Latvijas klubam ar 3:10 un sezonu noslēdz 4. vietā. 




Atpakaļ