Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-04-2016

Daugavpils „Lokomotīve” negrasās apstāties


Polijas Nice spīdveja līgā uzvaru sēriju turpina Daugavpils „Lokomotīve”, kas izbraukumā ar 58:31 sagrāva Opoles vienību, nostabilizējoties turnīra tabulas pirmajā pozīcijā.

Izbraukuma sacīkstē Opolē Daugavpils „Lokomotīves” sastāvā atgriezās Ķasts Puodžuks, pie tam atgriezās spilgti! Viņam un somam Jonasam Kilmakorpi pa 12 punktiem, kas bija labākais rādītājs mūsu klubā.

Atgriežoties pie sacīkstēm, lielas spriedzes tajās nebija. Jau no pirmajām braucieniem Daugavpils izrāvās stabilā vadībā, kuru ļoti pārliecinoši noturēja. Atkal iespēja braukt daudz bija mūsu junioriem Jevgeņijam Kostigovam un Dāvim Kurmim, kuri nepievīla. Kostigovs atveda astoņus punktus, bet Kurmis sešus. Kurmis arī uzvarēja vienā no braucieniem, kas viņam bija pirmais šāda veida panākums.

Tikai trīs braucienus aizvadīja Maksims Bogdanovs, toties brauca labi – 7 punkti. Deviņi punkti Fredrikam Lindgrenam, bet Andžejam Ļebedevam šoreiz negāja un tikai četri punkti.

Jau svētdien plkst. 18:00 Daugavpils trekā „Lokomotīve” uzņems Žešuvas „Marma”. Četrās aizvadītajās sacīkstēs Daugavpilij ir tikai uzvaras, kas dod pirmo vietu turnīra tabulā. 




Atpakaļ