Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-04-2016

F.Vilcāna piemiņas turnīrā startēs 31 senioru komanda


Piektdien un sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā uz trīs laukumiem vienlaicīgi norisināsies 8. Franča Vilcāna piemiņas turnīrs volejbolā senioriem, kurā startēs 31 komanda.

Viens no senioru kustības pamatlicējiem Daugavpilī Francis Vilcāns bija ievērojama personība Daugavpils sporta vēsturē. Ar viņa atbalstu un aktivitāti senioru kustība mūsu pilsētā ieguva jaunu elpu. Viņa piemiņai veltītais volejbola senioru turnīrs ir viens no vērienīgākajiem sporta turnīriem Daugavpilī.

 

Šogad turnīrs norisināsies 8. reizi un tajā piedalīsies 31 senioru komanda kā dāmām, tā kungiem. Daugavpilī spēlēs komandas no Ļvovas, Rīgas, Sanktpēterburgas, Minskas, Polockas, Viļņas, Grodņas, Daugavpils novada, Izmailas, Maskavas, Klaipēdas, Hneļņickas, Kauņas, Brestas, Tallinas, Kijevas un arī Polijas.

 

Spēles ritēs uz trīs laukumiem Daugavpils Olimpiskajā centrā un Daugavpils Valsts ģimnāzijā. Gan piektdien, gan sestdien spēles iesāksies plkst. 9:00. Sportisti un sportistes sacentīsies četrās vecuma grupās: 40+, 50+ (vīrieši) un 35+ un 45+ (sievietes).

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ