Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-04-2016

„Lokomotīve” uzvar un turpina panākumu sēriju


Polijas Nice spīdveja līgā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Daugavpils „Lokomotīve”, kas Krakovā ar 51:39 uzvarēja vietējo komandu! 13 punktus mūsu klubam atveda Jonass Kilmakorpi.

„Lokomotīve” svētdienā devās uz Krakovu, kur tikās ar vietējo „Wanda Install”, kā sastāvā vislabāk pazīstamais spīdvejists bija Kriss Hariss. Daugavpilij pirmo reizi sezonā palīdzēja Deivijs Vats, savukārt Ķasts Puodžuks pirmo reizi netika pieteikts startam.

„Loko” sacensības iesāka ar Maksima Bogdanova un Deivija Vata dubultuzvaru, kam sekoja 3:3 junioru braucienā (3 punkti Jevgeņijam Kostigovam). 3. braucienā Kilmakorpi kopā ar Fredriku Lindgrenu nodrošināja 4:2, bet ceturtajā braucienā fiasko Andžejam Ļebedevam ar Kostigovu – 1:5

2-4 punktu pārsvars „Lokomotīvei” saglabājās līdz 8. braucienam, kurā Vats ar Bogdanovu otro reizi izcīnīja dubultuzvaru. 9. braucienā Lindgrens un Kilmakorpi atveda 4:2, kas deva jau 10 punktu handikapu.

Pēc 12. brauciena pārsvars bija sarucis līdz sešiem punktiem (39:33), tomēr galotnē atkal daudz labāki bija daugavpilieši – 51:39.

Lieliskas sacīkstes Kilmakorpi, kuram 13 punkti. Labi mači Bogdanovam (11+2), Ļebedevam (10) un arī Lindgrenam (8+2). Ne tik pārliecinošs bija Vats (6) un Kostigovs (3), savukārt Dāvim Kurmim punktus iegūt neizdevās.

 

„Lokomotīve” pirmajā trīs sezonas sacīkstēs izcīnījusi trīs uzvaras!

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ