Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-04-2016

Daugavpils/LDZ Cargo tiek finālā


Latvijas 1. hokeja līgas finālu izdevies sasniegt „Daugavpils/LDZ Cargo”, kas pusfināla sērijas otrajā spēlē ar 6:5 pārspēja „Prizmu/Pārdaugavu”. Finālā mūsu komanda tiksies ar „Liepāju/Juniors”.

Pēc dramatiskās uzvaras pirmajā sērijas spēlē viesos, kur pēdējā periodā izdevās ne tikai atspēlēties, bet pārliecinoši uzvarēt (7:4), daugavpiliešiem bija jāuzvar arī savās mājās. Uzvaras gadījumā komanda automātiski kvalificētos finālam.

Spēles 6. minūtē sanākušā publika varēja gavilēt, jo Daniils Kuļikovs atklāta rezultātu. Cerētais turpinājums gan nesekoja. „Prizma” pirmo trešdaļu noslēdza ar diviem precīziem metieniem un izvirzījās vadībā. Par īstu vārtu birumu vienības parūpējās otrajā trešdaļā. Daugavpils izcēlās ar trīs vārtu guvumiem, bet „Prizma” atbildēja ar diviem vārtu guvumiem. Lai arī Daugavpilij bija liels pārsvars bīstamo momentu skaita ziņā, „Prizma” līdz pēdējai trešdaļai bija turpat blakām – 4:4.

43. minūtē Daugavpils uzbrucējs Renāts Vabiščevičs panāca 5:4, bet jau pēc minūtes atkal neizšķirts! Uzvarētāja liktenis noskaidrojās pusotru minūti pirms beigām, kad atkal precīzs raidījums Vabiščevičam un uzvara rokā – 6:5!

Finālsērijā Daugavpils tiksies ar „Liepāju/Juniors”. Spēļu laiki tiks paziņoti papildus. 




Atpakaļ