Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-04-2016

Daugavpils/LDZ Cargo atspēlējas un izvirzās vadībā sērijā


Daugavpils/LDZ Cargo hokejisti, izcili aizvadot spēles pēdējo trešdaļu, izbraukumā ar 7:4 pieveica „Prizmu/Pārdaugavu”. Pusfināla sērijā līdz divām uzvarām daugavpilieši izvirzījušies vadībā ar 1:0.

Latvijas 1. līgas pamatturnīru Daugavpils noslēdza ar iespaidīgu sēriju – 15 uzvaras pēc kārtas. Zaudējuma rūgtums nebija izjusts kopš iepriekšējā gada decembra. Pusfināla sērijā mūsu komandai pretī stājās „Prizma/Pārdaugava”.

Kā arī varēja prognozēt, spēle neizvērtās viegla. Pēc nospēlētām 13 minūtēm rezultāts uz tablo bija 0:2, bet vēl otrās trešdaļas izskaņā saglabājās nelabvēlīgais 1:3. 39. minūtē Jevgeņijs Moisejevs pievilka līdz 2:3, bet pēc pārtraukuma „Prizmai” atkal vārti un jau 2:4.

Izšķirošie notikumi risinājās pēdējās 15 minūtēs. Pēc Renāta Vabiščeviča precīzā metiena uz tablo 3:4, bet 53. minūtē Daniils Kuļikovs nodrošina neizšķirtu! Pēc 40 sekundēm Daugavpils, pateicoties Ivana Kokina vārtu guvumam, pirmo reizi izvirzījās vadībā, savukārt pēdējās trīs minūtēs spēlei tika pielikts punkts – vārti Kuļikovam un Ērikam Biseniekam.

Sērijas otrā spēle piektdienas vakarā plkst. 19:00 norisināsies Daugavpils Ledus hallē. Ja mūsu komanda uzvarēs, tā iekļūs finālā, bet zaudējuma gadījumā izšķirošā spēle tiks aizvadīta sestdien plkst. 11:15.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ