Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-04-2016

Nedēļas nogalē augsta līmeņa hokejs, futbols, volejbols


Šajā nedēļas nogalē Daugavpils sporta cienītājiem būs iespēja klātienē vērot augsta līmeņa spēles futbolā, hokejā, volejbolā un cīņas sporta veidos.

Piektdien plkst. 19:00 Daugavpils Ledus hallē Latvijas 1. hokeja līgas pusfināla sērijas otrajā spēlē Daugavpils/LDZ Cargo uzņems „Prizmu/Pārdaugavu”. Atkarībā no šīs spēles iznākuma uz jautājuma ir sestdienas spēle. Ja sērijā pēc piektdienas mača būs neizšķirts, sestdien plkst. 11:15 komandas aizvadīs izšķirošo cīņu. Šobrīd ar 1:0 vadībā ir Daugavpils.

Sestdien plkst. 14:00 stadionā „Celtnieks” Synottip futbola Virslīgas 4. kārtas maču aizvadīs BFC „Daugavpils”, kas tiksies ar titula pretendenti „Ventspili”. Jāpiemin, ka šī spēle tiks translēta arī LMT Straumē un pirms spēles tiks organizēta lielā studija ar Daugavpils kluba futbolistiem un pārstāvjiem. Puslaika pārtraukumā, kā ierasti, tiks aizvadītas dažādas izlozes futbola cienītājiem.

 

Sestdienas vakarā plkst. 18:00 Daugavpils lielajā zālē Latvijas volejbola čempionāta bronzas sērijas cīņu aizvadīs Daugavpils Universitāte. Daugavpilieši šajā spēlē tiksies ar „Biolars/Jelgava”. Sērija ritēs līdz kādas vienības divām uzvarām.

 

Daugavpils Olimpiskajā centrā visu sestdienu ritēs Latvijas meistarsacīkstes brīvajā, grieķu-romiešu cīņā kadetiem. Svētdien turpat notiks notiks mūsdienu deju kauss „Daugavpils Open 2016”, bet stadionos „Esplanāde” un „Celtnieks” trīs dienu garumā ritēs „Daugavpils Cup” spēles futbolā bērniem.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ