Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-04-2016

Bokseriem piecas zelta medaļas


No 8. līdz 10. aprīlim Rīgā ar vietējās pašvaldības atbalstu tika organizēts Rīgas atklātais čempionāts boksā jauniešiem. Divās vecuma grupās Daugavpils ieguva piecas zelta medaļas.

Uz Rīgas čempionātu ieradās 150 bokseri no Latvijas, Zviedrijas un Somijas pilsētas Pori, kas ir Rīgas boksa sadarbības pilsēta jau kopš 1988. gada. Cīņas tika aizvadītas divās vecuma grupās: 2000.-2001. dzimšanas gads un 1998.-1999. dzimšanas gads.

Par sacensību uzvarētājiem Daugavpils sastāvā kļuva: Rauls Konstantinovs (svara kategorija līdz 34 kg), Ņikita Elksniņš (līdz 36 kg), Iļja Šmakovs (līdz 56 kg), Edgars Koržeņevskis (līdz 64 kg) un Ritvars Šuļga (līdz 69 kg). Trešo vietu izcīnīja Kirils Vasiļjevs (līdz 64 kg).

 

            Aizvadītās sacensības komentēja Daugavpils BJSS vecākais treneris Vladislavs Sokolovs: „Sacensības tika aizvadītas augstā līmenī. Varēja pamanīt, ka tie puiši, kuri bija ieguldījuši pamatīgu darbu treniņos, varēja cīnīties ar visiem pretiniekiem un izcīnīt vietu uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena. Pilnīgi pretēja situācija bija ar tiem, kas noslinkoja treniņos. Patīkami pārsteidza Šmakovs, kurš izcīnīja uzvaru pār 2015. gada Latvijas čempionu no Jūrmalas. Mūsu līderiem Koržeņevskim un Šuļgam izcīnīt uzvaras lielas problēmas nesagādāja, taču šādos mačos ir svarīgi piedalīties.

 

No 28. līdz 30. aprīlim mūsu vadošie bokseri dosies uz turnīru Igaunijā, bet gados jaunākie bokseri sacentīsies Kauņā.

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ