Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

04-04-2016

„Lokomotīves” spīdvejisti sezonu iesāk ar uzvaru viesos!


Lieliski jauno Polijas Nice spīdveja līgas sezonu iesākuši Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejisti, kuri viesos ar 57:33 sagrāva Krosno KSM. 10. aprīlī mūsu komanda pirmo reizi atrādīsies savai publikai.

Daugavpils „Lokomotīve” jaunajā sezonā sacentīsies ar desmit poļu klubiem, kopsummā aizvadot 18 sacīkstes. Atkarībā no rezultātiem, sacensību skaits varētu arī pieaugt, taču tas noskaidrosies tikai sezonas gaitā.

Par pirmo mūsu kluba pretinieku kļuva Krosno KSM, kas netiek minēta starp favorītēm uz augstu vietu. Pirms sacensībām bija bažas par Daugavpils braucēju gatavību, jo tās bija pirmās oficiālās sacensības praktiski visiem komandas spīdvejistiem.

Šaubas par gatavību gan ātri tika izkliedētas. „Lokomotīve” iesāka ar uzvaru 5:1, kam vēlāk pievienoja panākumu ar 4:2. Arī nākamajos braucienos šaubu par „Loko” pārākumu nebija ne mazāko. Vislielāko pārsvaru izdevās iegūt pēc 13. brauciena, kad mūsu komanda panāca 52:26, taču, dodot iespēju izbraukt pēdējos braucienos junioriem, šo pārsvaru nedaudz zaudēja.

Uzvara ar 57:33. Mūsu komandā 13 punkti un viens bonuss Andžejam Ļebedevam. 12+1 Ķastam Puodžukam, 11+1 Maksimam Bogdanovam, 8+3 Fredrikam Lindgrenam, bet Jonasam Kilmakorpi 7+2. Neslikti nobrauca juniors Jevgeņijs Kostigovs (5), bet Dāvim Kurmim šoreiz viens punkts.

10. aprīlī „Lokomotīve” savā trekā uzņems Bidgoščas „Polonia”. Sākums plkst. 16:00. 




Atpakaļ