Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-03-2016

Seniori un jaunieši sacentās šaušanas čempionātos


Gados jaunie un jau pieredzējušie Daugavpils šāvēji aizvadītajā nedēļas nogalē sacentās sacensībās Rīgā un Tukumā. Bez panākumiem neiztika.

Rīgas atklātajā čempionātā senioriem Daugavpils tika pārstāvēta 40-55 un 55+ vecuma grupās. Šaušanā ar mazkalibra pistoli no 25 metriem, uzrādot vienādu punktu summu, pirmo vietu dalīja divi daugavpilieši Rihards Ģerts un Dmitrijs Vasiļjevs. Pateicoties lielākam skaitam desmitnieku, uzvara tika Ģertam. Jāpiemin, ka šajā vingrinājumā sacentās 20 dalībnieki.

40-55 vecuma grupā Sergejs Grigorjevs šajā vingrinājumā bija septītais. Šaušanā ar mazkalibra šauteni jaunākajā grupā otrais bija Igors Filipenkovs, bet 55+ trešā vieta Rūdolfam Veličko. Summējot abu vingrinājumu rezultātus, kopvērtējumā Veličko ieguva trešo vietu.

Tukumā norisinājās sacensības „Tukuma kauss”, uz kurām Daugavpils devās ar jauniešu sastāvu. 2000. un vēlāk dzimušo sportistu grupā mums ir par ko priecāties. Šaušanā ar mazkalibra pistoli pirmo vietu ieguva Aleksandra Vasiļjeva. Šaušanā ar pneimatisko pistoli 2. vietā Ingrīda Mendriķe, 3. vietā Valērija Kurkina, bet 4. vietā Aleksandra Vasiļjeva. Abu vingrinājummu summā Vasiļjeva ieguva otro vietu, savukārt Mendriķe bija trešā.

Jauniešiem šajā pašā vecuma grupā Vladislavs Spirins bija otrais šaušanā ar mazkalibra pistoli, savukārt Deniss Kudrjašovs bija ceturtais kā šaušanā ar pneimatisko pistoli, tā arī abu vingrinājumu summā.  

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ