Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-03-2016

2003. gadā dzimušie volejbolisti otrie Latvijā


Nedēļas nogalē Daugavpilī norisinājās pirmie Latvijas jaunatnes čempionāta fināli volejbolā. Daugavpils 2003. gadā dzimušo puišu komanda ieguva otro vietu un sudraba godalgas.

Daugavpils komanda trenera Nikolaja Čemodanova vadībā piedalījās divos atlases turnīros, kuros allaž izcīnīja uzvaras un pārliecinoši kvalificējās finālturnīram. Jāpiemin, ka šajā vecumā komandas spēlē uz mazākiem laukumiem un četri pret četri, pie tam katram no četriniekam jāuzspēlē pret otras komandas četriniekiem.

Finālturnīra pirmajā dienā Daugavpils komanda ar 3:1 pārspēja Jēkabpili, ar 4:0 apspēlēja Cēsu/Siguldas un Talsu/Dundagas apvienotās komandas. Daudz smagāka izvērtās sacensību otrā diena, kura tika iesākta ar 2:2 pret Rīgu, bet noslēgta ar zaudējumu Kuldīgas/Skrundas apvienotajiem volejbolistiem – 0:4. Tieši Kuldīgas un Skrundas komanda uzvarēja čempionātā, otro vietu ieguva Daugavpils, bet trešā palika Rīga.

Par komandas labāko spēlētāju tika nosaukts Leo Catlakšs, bet vēl komandā spēlēja: Antons Landenoks, Deniss Ivbulis, Daniels Orlovskis, Viktors Jegorovs, Arnis Lapkovskis, Sandis Vilcāns, Oļģerts Osipovs, Mokhamads Nasers, Artjoms Petrovs, Edvīns Viguls, Konstantīns Denisovs, Iļja Venceļs, Vadims Sahans.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ