Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-03-2016

BFC „Daugavpilij” neizdodas noturēt punktu


BFC „Daugavpils” futbolisti otrajā sezonas SynotTip futbola Virslīgas spēlē viesos piekāpās Jūrmalas „Spartakam” ar 0:3. Divus no trim vārtiem jūrmalnieki guvi pašās spēles beigās.

Daugavpils futbolisti uz spēli Kauguros devās praktiski labākajā sastāvā, taču izteikta favorīte bija „Spartaks”, kas starpsezonā papildinājās ar Baltkrievijas un Krievijas nacionālās un jaunatnes izlašu spēlētājiem. Nav brīnums, ka pirmajā spēļu kārtā „Spartaks” viesos pārspēja „Liepāju” ar rezultātu 2:1.

Pirmais puslaika pagāja ar „Spartaka” pārsvaru bumbas kontrolē, taču bīstamāk uzbruka Daugavpils. Labi pa vārtiem no distances uzsita Pāvels Riževskis un Vladislavs Fjodorovs, bet puslaikā vārti tā arī netika gūti. Sitienu attiecība 3:0 par labu Daugavpilij.

Diemžēl pēc pārtraukuma „Spartaks”, laukumā izlaižot augumā raženo uzbrucēju Elvi Stugli, nosvēra svara kausus sev par labu. 49. minūtē Stuglis soda laukumā uzlēca visaugstāk un atklāja rezultātu. Turpinājumā Daugavpils centās izraut neizšķirtu, vairākkārt bīstami pietuvojās soda laukumam, taču pēdējās minūtēs neveiksmīgi nospēlēja aizsardzībā, ļaujot pretiniekam iesist vēl divus vārtus. 87. minūtē atkal izcēlās Stuglis, bet jau kompensācijas laikā mājinieki iesita arī 11 metru soda sitienu.

Nākamo spēli BFC „Daugavpils” aizvadīs 3. aprīlī savā laukumā pret Rīgas Futbola skolu.

Latvijas Telpu futbola Virslīgas pusfināla sērijas otrajā spēlē BFC „Daugavpils” savā laukumā ar 1:4 piekāpās BEITAR, tādējādi sērijā pretinieki izvirzījušies vadībā ar 2:0. 




Atpakaļ