Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-03-2016

Vasiļjevs pasaules junioru čempionātā noslīd uz 8. vietu


Latvijas labākais daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs nesekmīgi aizvadījis pasaules junioru čempionāta izvēles programmu, pēc kuras kopvērtējumā noslīdēja uz astoto pozīciju.

 

Vasiļjevs, uzstādot Latvijas rekordu īsajā programmā, ieņēma trešo vietu un bija labās pozīcijās cīņai par medaļām. Diemžēl izvēles programmā viss sagriezās kājām gaisā. Par sacensību uzvarētāju kļuva Izraēlas pārstāvis Daniels Samohins, kurš pēc īsās programmas bija tikai devītais, bet otro vietu izcīnīja kanādietis Nikolā Nadjē, kurš pēc pirmās dienas bija tikai astotais. Arī labāko trijnieku noslēdza ASV sportists Tomoki Hivataši, kuram īsajā programmā tikai sestais labākais rezultāts.

Neveiksmīgi izvēles programmu veica mūsu Vasiļjevs, kurš ar iegūtajiem 125,97 punktiem ieņēma devīto pozīciju. Summā iekrātie 204,75 ļāva pasaules čempionātu noslēgt astotajā vietā. Līdz labāko trijniekam Vasiļjevam pietrūka nepilnu 18 punktu. Uzstādot savu personisko rekordu (214,43 punkti), Vasiļjevam izdotos ieņemt sesto vietu. Jāpiemin, ka sestajā vietā palika īsās programmas uzvarētājs Dmitrijs Alijevs no Krievijas.




Atpakaļ