Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-03-2016

Vasiļjevs pasaules junioru čempionāta pirmajā dienā trešais


Daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs pasaules junioru čempionāta īsajā programmā ieņēmis trešo vietu, pie tam uzstādījis personisko rekordu. Piektdien sportistiem būs jādemonstrē izvēles programmas priekšnesumi.

Deniss Vasiļjevs pirms pasaules junioru čempionāta, kas notiek Ungārijas pilsētā Debrecenā, tika uzskatīts par vienu no kandidātiem uz godalgām. Pirmajā sacensību dienā savu favorīta statusu viņam izdevās apliecināt.

Īsajā programmā viņa priekšnesums tika novērtēts ar 78,78 punktiem, kas ir viņa personiskais rekords. Otrajā vietā atrodas krievs Aleksandrs Samarins (80,31 punkts), bet pirmais ir viņa tautietis Dmitrijs Alijevs (80,74). Netālu no Denisa ir ASV sportists Vinsents Žū (77,31), francūzis Kevins Ajmozs (75,53), kā arī vēl viens amerikānis Tomoki Hivataši (74,97).

Piektdien sportisti demonstrēs izvēles programmu, kurā arī izšķirsies godalgu ieguvēji. Nodemonstrējot savu labāku sniegumu, Vasiļjevam ir labas iespējas noturēties trijniekā, taču daudz kas būs atkarīgs no Izraēlas daiļslidotāja Aleksandra Samohina snieguma, kurš pirmajā dienā bija tikai devītais, bet pēc personiskā rekorda rādītājiem ir viens no galvenajiem zelta medaļas pretendentiem.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ