Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-03-2016

DU volejbolisti lieliskā atmosfērā izcīna pirmo uzvaru


Otrdienas vakarā Daugavpils Olimpiskajā centrā pirmo uzvaru Latvijas čempionāta ceturtdaļfināla sērijā izcīnīja Daugavpils Universitāte, kas piecos setos pārspēja „Jēkabpils Lūšus”.

 

Sērijas pirmā spēle sapulcināja neredzēti lielu skatītāju skaitu. Zināmā mērā par to parūpējās arī daudzie no Jēkabpils atbraukušie līdzjutēji. Volejbolisti vairākiem simtiem sanākušo skatītāju nelika vilties un sagādāja vairāk nekā divu stundu garu spēli.

 

Spēles pirmajā setā uzvaru izdevās izraut DU (31:29), bet otrā seta izskaņā iegūto nelielo pārsvaru šoreiz neizdevās pārvērst uzvarā (25:27). Daudzās kļūdas servju uzņemšanā un uzbrukumā nedeva variantus pacīnīties par panākumu trešajā setā (14:25), toties ceturtajā nekādi varianti viesiem neradās – 25:18.

 

Izšķirošo piekto setu mūsu komanda uzsāka ar trīs punktu pārsvaru (7:4), ko gan nenoturēja un ļāva pretiniekam iziet vadībā 9:8. Par laimi, šajā brīdī atkal atvērās mājinieku komanda, kas salauza spēles gaitu un atjaunoja trīs punktu handikapu – 14:11. Jēkabpils spēja atgūt divus punktus, bet uzvara tika Daugavpilij – 31:29, 25:27, 14:25, 25:18, 15:13.

 

Nākamā sērijas spēle cīņā līdz divām uzvarām norisināsies ceturtdien Jēkabpilī.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ