Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-03-2016

Servuts trešais turnīrā Somijā


No 10. līdz 13. martam Helsinkos norisinājās 35. tradicionālais boksa turnīrs „GeBe”. Elites grupas bokseru turnīrā piedalījās 80 bokseri. Starp viņiem bija arī mūsu Evanders Servuts.

 

17 valstu sportisti no Beļģijas, Anglijas, Krievijas, Īrijas, Čehijas, Itālijas, Zviedrijas, Slovākijas, Baltkrievijas, Kazahstānas, Francijas, Velsas, Somijas, Igaunijas, Lietuvas, Latvijas, Norvēģijas.

 

Latvijas izlasi pārstāvēja divi Rīgas bokseri, kā arī Daugavpils BJSS audzēknis Evanders Servuts.

 

Artjoms Ramlavs svara kategorijā līdz 60 kilogramiem izcīnīja uzvaras visās cīņās, nodrošinot sev zelta medaļu. Svara kategorijā līdz 91 kilogramam Ralfs Vilcāns cīnījās labi, iegūstot sudrabu. Servuts cīņā par tikšanu finālā piekāpās Norvēģijas bokserim, tādā veidā noslēdzot sacensības trešajā vietā.

 

 

Vladislavs Sokolovs: „Latvijas izlase katru gadu piedalās šajā turnīrā, kas sniedz vērtīgu pieredzi. Evandera Servuta meistarība aug ar katru dienu. Jāņem vērā, ka viņš šogad pirmo reizi boksējas pieaugušo līmenī. Ir ļoti svarīgi negūt savainojumus, lai nākotnē varētu uzvarēt. Šobrīd mēs esam aizvadījuši divus AIBA klases turnīrus, kuri pierādījuši, ka mēs varam cīnīties ar pasaules labākajiem bokseriem. Jāturpina strādāt.”

Latvijas izlase ieplānojusi doties uz AIBA līmeņa turnīru Baltkrievijā, bet aprīļa vidū paredzēts turnīrs Turcijā, kur tiks sadalītas ceļazīmes uz Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.  




Atpakaļ