Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-03-2016

BFC „Daugavpils” jauno sezonu iesāk ar zaudējumu


Aizvadītas pirmās SynotTip Latvijas futbola Virslīgas spēles. BFC „Daugavpils” komanda pirmajā spēlē ar 1:2 piekāpās FS „Metta/LU”. Vārtus guva Pāvels Riževskis.

 

BFC „Daugavpils” jauno Virslīgas sezonu iesāka ar spēli Rīgā. Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu komandu pametuši vairāki tās līderi (Rjotaro Nakano, Viktors Litvinskis, Vladislavs Kurakins, Verners Zalaks), kuri savas karjeras turpina tādās komandās kā „Jelgava” un „Spartaks”. Prom devušies arī praktiski visi leģionāri, kuru vietas ieņēmuši citi gados jauni leģionāri.

 

Daugavpils komanda spēli iesāka labāk un jau 23. minūtē atklāja rezultātu, kad izveicīgākais vārtu priekšā bija Pāvels Riževskis. Diemžēl pavisam drīz nācās veikt piespiedu maiņu un Riževskis traumas dēļ spēli turpināt nevarēja. „Metta” atbildēja ar skaistu centrējumu no labās malas un tikpat skaistu vārtu guvumu Gata Kalniņa izpildījumā.

 

Diemžēl vēl pēc piecām minūtēm rupji aizsardzībā kļūdījās Deniss Bezuščonoks pārī ar Romānu Kuļikovu un rezultāts kļuva jau 1:2. Otrajā puslaikā BFC „Daugavpils” izveidoja virkni ļoti labu vārtu gūšanas momentu, taču neviens no tiem netika realizēts un nācās samierināties ar zaudējumu 1:2.

 

Jāpiemin, ka spēles izskaņā Virslīgas turnīrā debitēja 2000. gadā dzimušais Kaspars Kokins, kurš tiek uzskatīts par vienu no labākajiem Latvijas jaunajiem spēlētājiem




Atpakaļ