Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-03-2016

Sieviešu dienas sporta pasākumi aizvadīti


8. martu Daugavpils atzīmēja sportiski. Dienas pirmajā pusē tika aizvadīts īpašais sieviešu dienai veltītais skrējiens, bet vakarā jau septīto reizi aizvadīts sieviešu hokeja turnīrs.

Šī gada 8. marta skrējienā arī šoreiz dalībnieki tika aicināti ierasties ar kādu rozā krāsas elementu. Šo nosacījumu ievēroja praktiski visi atnākušie skrējēji, taču šogad dalībnieku nebija daudz. Zināmā mērā to ietekmēja laikapstākļi un tas, ka 8. marts iekrita darba dienā.

Dalībnieki veica distanci pa Rīgas ielu, šķērsoja Vienības laukumu un apskrēja vienu apli apkārt Dubrovina parkam. Finišā dalībnieki tika sveikti ar ziediem, katrs no viņiem saņēma piemiņas medaļu, kā arī varēja sasildīties ar siltu tēju un ūdeni.

Vakarā sievietes jau septīto gadu pēc kārtas atzīmēja savu dienu ar hokeja maču. Šogad pirmo reizi dalībnieces tika sadalītas četrās komandās. Katra no spēlēm ritēja 12 minūtes un visas meitenes aizvadīja pa trīs spēlēm. Ļoti saspringtā cīņā par pirmo vietu uzvarēja Lietuvas komanda „Lithuanian Hockey Girls”, kas pārspēja Daugavpils komandu „Ice Girls”. Bronzas medaļas šoreiz ieguva „Victory”, kam izrādījās labāka vārtu attiecība nekā „Fortuna”.

Par labāko turnīra vārtsardzi tika nosaukta Jurgita Prekevičiene, par labāko aizsardzi – Ramune Maleckiene, bet par labāko uzbrucēju Anastasija Šeršniova, kura guva abus vārtus finālspēlē.

 

Foto: Sergejs Kuzņecovs/Igors Ivanovs.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ