Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-03-2016

Bokseri uzvar Daugavpils čempionātā


No 4. līdz 5. martam Daugavpils BJSS lielajā zālē norisinājās Daugavpils atklātais čempionāts boksā četrās vecuma grupās. Daugavpils komandu vērtējumā ieņēma pirmo vietu.

Kopumā sacensībās piedalījās 90 bokseri no dažādām Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas pilsētām. Šīs sacensības jau ir tradicionālas, pie tam tajās notiek Daugavpils izlases sastāva atlase Rīgas čempionātam junioriem un jauniešiem (U17, U19 vecuma grupas).

Lai mūsu sporta skolas audzēkņi iegūtu labāku sparingu praksi, viņiem pretiniekos tiek aicināti spēcīgi bokseri no kaimiņvalstīm.

No Daugavpils bokseriem deviņiem izdevās kļūt par turnīra uzvarētājiem. Čempionu statusā šoreiz: Gļebs Šilins, Rauls Konstantinovs, Nikita Elksniņš, Vitālijs Kondrašovs, Edgars Koržeņevskis, Nikita Atrahimovičs, Kirils Vasiļjevs, Ritvars Šuļga, Valērija Šepetovska.

Īpašo balvu par labāko tehniku saņēma mūsu skolas audzēknis Edgars Koržeņevskis. Komandu ieskaitē Daugavpilij pirmā vieta, apsteidzot Baltkrieviju un Lietuvu.

Par turnīru stāsta galvenais komandas treneris Vladislavs Sokolovs: „Šogad mēs kārtējo reizi noturējām pirmo vietu komandu ieskaitē. Nebija viegli, jo daudzi slimības dēļ šoreiz nevarēja startēt. Neskatoties uz to, ka mūsu vadošie bokseri Koržeņevskis un Šuļga savas cīņas uzvarēja pārliecinoši, mums ir pie kā piestrādāt. No viņiem tiek gaidīts daudz, tajā skaitā arī godalgas Eiropas čempionātā.”

Latvijas izlase no 14. līdz 21. martam dosies uz mācību-treniņnometni Lietuvā, bet no 22. līdz 27. martam boksēsies AIBA turnīrā Viļņā. Tās būs pēdējās tāda līmeņa sacensības pirms Eiropas čempionāta. 




Atpakaļ