Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

04-03-2016

Biatlonisti izceļas jaunatnes čempionātos


Daugavpils jaunie biatlonisti sekmīgi nostartējuši Alūksnē notikušajā Latvijas biatlona čempionāta 2. kārtā. Vairākiem no mūsu sportistiem izdevās izcīnīt godalgas.

Mūsu biatlonisti trīs dienas pēc kārtas sacentās Alūksnē. 26. un 28. februārī norisinājās Latvijas čempionāta posms, bet 27. februārī norisinājās „Sportlat” pārgājiens slēpošanā. Šajās slēpošanas sacensībās piedalījās milzīgs dalībnieku skaits, tajā skaitā arī Latvijas slavenākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs.

20 kilometru slēpojumā 1997./1998. gadā dzimušo sportistu grupā visu godalgoto pjedestālu aizņēma daugavpilieši. Pirmais finišēja Erners Loktevs, otrais bija Ņikita Osipovs, bet trešais Pāvels Pancerko.

1999./2000. gadā dzimušo meiteņu grupā triumfēja Jana Popova (10km distance), bet 2001./2002. gada grupā labākā bija Inese Golubeva (5 km distance, puišiem otrais Kirils Matjuhins). Visjaunākajā grupā (2003. gads un jaunāki) Solvita Maļina divu kilometru distancē bija visātrākā, bet Imants Maļina uzrādīja otro rezultātu zēniem.

Latvijas čempionātā biatlonā pirmajā dienā sprintā savās grupās uzvaras izcīnīja Matjuhins un Osipovs, Solvita Maļina bija otrā.

Iedzīšanā pirmo vietu izcīnīja Loktevs, Matjuhins, Golubeva, bet otro vietu ieguva Imants Maļina. Vēl puišiem jāizceļ Ņikita Kondrašovs, kurš bija trešais.




Atpakaļ