Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

01-03-2016

Daugavpils/LDZ Cargo divas reizes pārspēj līderi


 

Nedēļas nogalē par hokeja svētkiem parūpējās Daugavpils/LDZ Cargo, kas savā laukumā divas reizes pārspēja Liepāja/Juniors hokejistus.

 

Pirmajā cīņā pretinieku izdevās salauzt tikai pēdējā trešdaļā, bet otrajā mačā pretinieks tika uzvarēts graujoši. Sestdien spēle iesākās ļoti neveiksmīgi – jau sestajā minūtē Liepāja izvirzījās vadībā. Ivans Kokins septītajā minūtē atjaunoja līdzsvaru, uz ko Liepāja līdz perioda beigām atbildēja ar diviem vārtu guvumiem.

 

11 sekundes līdz perioda beigām Daniils Kuļikovs panāca 2:3, savukārt otrā perioda vidū Andrejs Kondrovskis-Kudrjavskis izlīdzināja rezultātu. Neskatoties uz veiksmīgo spēles nogriezni, pirms pēdējā perioda atkal vadībā bija Liepāja – 4:3.

 

Izraut panākumu Daugavpilij izdevās pēdējā trešdaļā. Ceturtos un piektos vārtus iemeta Edgars Apelis, bet punktu spēlei pielika Kuļikovs! Skaista uzvara ar rezultātu 6:4.

 

Svētdienas spēlei jau bija pavisam cits raksturs, kaut gan arī šoreiz pēc divām trešdaļām spēle bija līdzīga. Pirms izšķirošajām 20 minūtēm rezultāts bija 4:3 par labu Daugavpilij.

 

Pēdējās 20 minūtēs Daugavpils pamanījās gūt astoņus(!!!) bezatbildes vārtus, svinot svarīgu panākumu ar 12:3.

 

Pa diviem vārtiem šajā spēlē iemeta Edgars Apelis, Renāts Vabiščevičs, Vadims Vabiščevičs un Daniils Kuļikovs.

 

Turnīra tabulā Daugavpils/LDZ Cargo ieņem otro vietu, par 11 punktiem atpaliekot no Liepājas. 




Atpakaļ