Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-02-2016

Sporta pārvaldē tika sveikta Nellija Mihejeva


Piektdien Daugavpils Sporta pārvaldē svinīgi tika sveikta talantīgā paukotāja Nellija Mihejeva, kura izcīnījusi divas otrās vietas Eiropas kausa posmos.

 

Nellija Mihejeva šogad kļuvusi par īstu atklājumu starp paukotājām. Iepriekšējos gados ar labiem rezultātiem starptautiskajā arēnā priecēja mūsu vīrieši, taču tagad vadošajā pozīcijā izvirzījusies Nellija. Viņai pirmajos divos Eiropas kausa posmos izdevās iegūt divas otrās vietas, pie tam otrajā piegājienā viņu tikai viens punkts šķīra no zelta medaļas.

 

Sporta pārvaldē pateicību par augstajiem sasniegumiem U14 vecuma grupā viņai izteica pārvaldes vadītājs Mihails Jenbajevs un Imants Utināns. Tuvākajos plānos Mihejevai paredzēti posmi arī Bukarestē, Sofijā un Kauņa. Sporta  dzīves vadītāji solīja darīt visu nepieciešamo, lai rastu finansējumu viņas startam šajos mačos.

 

Kā pastāstīja meitenes treneri Aleksandrs Pļaskins un Jūlija Vansoviča, nav pamata paļauties uz federācijas atbalstu, jo federācija finansiāli atbalsta tikai vecāko grupu sportistus, ja tie ieņem godalgotas vietas starptautiskajos mačos.

 

Nellija Mihejeva nākamgad varēs startēt jau kadetu grupā, kur konkurence ir vēl lielāka, tādēļ jau šobrīd viņa trenējas divas reizes dienā, kas ir izdevies pateicoties Saskaņas pamatskolas atbalstam un pretīmnākšanai.  

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ