Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-02-2016

Aicinām uz daiļslidošanas sacensībām „Magic Skates 2016”!


Arī šogad Daugavpils Ledus hallē daiļslidotāji no trīs valstīm demonstrēs savus brīnišķīgos priekšnesumus daiļslidošanas sacensībās „Magic Skates 2016”! Sacensības ieplānotas 26. un 27. februārī!

 

„Magic Skates” daiļslidošanas sacensības ir vērienīgākās šī sporta veida sacensības Latgalē. Jau ierasti, ka uz tām ierodas sportisti no dažādām Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pilsētām. Kopumā šogad sacensībās piedalīsies vairāk nekā 100 dalībnieki no 20 dažādām sporta skolām un klubiem, kā arī olimpisko rezervju skolām.

 

Sacensības tiks atklātas piektdien ar vismazākajiem dalībniekiem, no kuriem daudziem tā būs pirmā pieredze. Sestdien no plkst. 8:00 būs iespēja vērot krietni pieredzējušākos dalībniekus. Īpaša uzmanība jāvelta junioriem un Advanced grupas dalībniekiem, jo viņu priekšnesumi būs ļoti augstā līmenī.

 

Sacensību organizētāji ir parūpējušies arī par īpašu dāvanu labākajiem Novice Basic A, Novice Basic B, Advanced Novice un Junior grupu uzvarētājiem – īpaši žilbinošu stikla balvu ar slidu iekšpusē.

 

Piektdien sacensības ieplānotas no plkst. 16:00 līdz 20:00, savukārt sestdien no plkst. 8:00 līdz 19:30. 




Atpakaļ