Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-02-2016

BFC „Daugavpils” noslēdz Ziemas kausu 7. vietā


Otrdien noslēdzošo Smscredit.lv Ziemas kausa spēli aizvadījusi BFC „Daugavpils” komanda, kas ar 1:0 pārspēja FS „Metta/LU”. Vienīgos vārtus guva 16 gadus vecais Ričards Žaldovskis.

 

BFC „Daugavpils” spēlē pret rīdziniekiem, kā ierasti, spēlēja ar gados jaunu sastāvu, kā arī pārbaudīja trīs potenciālos jaunpienācējus. Spēlē ar „Mettu” tā pa īstam izdevās iespēlēties otrajā puslaikā. Spēles pirmajā pusē nevienai no komandām neizdevās izveidot kādu patiešām labu vārtu gūšanas momentu.

Pēc pārtraukuma spēle kļuva daudz dzīvīgāka un iespējas bija abām komandām. Daugavpils sastāvā ļoti veiksmīgi uz maiņu izgāja 16 un 17 gadus jaunie futbolisti, kuri atdzīvināja spēli. 80. minūtē pēc Ņikitas Dobratuļina piespēles vārtus guva Ričards Žaldovskis, bet jau pašās spēles beigās pēc Dobratuļina piespēles varēja izcelties arī cits 1999. gadā dzimušais spēlētājs Oļegs Obžigailo, taču viņa sitiens bija nedaudz neprecīzs.

Ziemas kausu BFC „Daugavpils” noslēdza septītajā vietā. Sestdien komanda aizvadīs pārbaudes maču ar Lietuvas klubu „Stumbras”.

 

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ