Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

24-10-2011

Sporta ziņas


Izglītības pārvalde pašvaldības struktūriestāžu spēļu 3. posma uzvarētāja (24.10)

 

Sestdien tika aizvadīts pašvaldības struktūriestāžu un uzņēmumu sporta spēļu 3. posms, kurā pārliecinoša uzvara tika Izglītības pārvaldei, kas kopvērtējumā nostiprinājusies pirmajā vietā.

 

Sestdien “Esplanādes” stadionā uz trīs laukumiem vienlaicīgi septiņas pašvaldības komandas devās cīņā par uzvaru futbolā. Laukumā vienlaicīgi atradās pa septiņiem cilvēkiem, no kuriem vismaz vienai bija jābūt sievietei. Neizšķirta gadījumā tika sisti pēcspēles soda sitieni.

 

Izglītības pārvaldes komanda uzvarēja visās sešās turnīra spēlēs, divās no tām paveicot to pēcspēles sitienu sērijā. Jau pirmajā spēlē Izglītības pārvalde samēroja spēkus ar savu galveno konkurentu “Autobusu parku”, uzvarot pēcspēles sitienu sērijā ar 3:1.

 

“Autobusu Parks” otro vietu izrāva pēdējā kārtā, kurā ar 2:0 (pēcspēles sitienu sērija, pamatlaiks 1:1) izdevās uzvarēt “DDzKSU” spēlētājus. Turnīra tabulā vienības šķīra tikai viens punkts. Uzreiz aiz labāko trijnieka “Pašvaldības policija”.

 

Lielajā kopvērtējumā Izglītības pārvalde ieņem diezgan pārliecinošu pirmo vietu, bet cīņa par nākamajām vietām ir ļoti spraiga. Nākamais posms tiks aizvadīts sestdien Daugavpils BJSS mazajā zālē, kad komandas sacentīsies galda tenisā.

 

Futbola rezultāti: 1. Izglītības pārvalde 16, 2. Autobusu parks 14, 3. DDzKSU 13, 4. Pašvaldības policija 10, 5. Tramvaju uzņēmums 7, 6. Daugavpils Ūdens 3, 7. Daugavpils Siltumtīkli 0.

 

Kopvērtējums: 1. Izglītības pārvalde 26, 2. Autobusu parks 20, 3.Daugavpils Ūdens 17, 4. DDzKSU 16, 5. Daugavpils Siltumtīkli 14, 6. Pašvaldības policija 14, 7. Tramvaju uzņēmums 8.

 

 

“Daugava” zaudē izredzes pacīnīties par otro vietu, bet vēl var saglabāt trešo pozīciju (24.10)

 

Latvijas futbola Virslīgas 34. kārtas cīņāDaugavpils“Daugava” savā laukumā lieliskā atmosfērā ar 0:1 piekāpās “Liepājas Metalurgam”, zaudējot teorētiskas izredzes tikt augstāk par trešo pozīciju.

 

Svētdienas spēle ar “Metalurgu” bija ļoti svarīga, jo panākuma gadījumā bija izredzes pat pacīnīties par zelta godalgām, kā arī spert platu soli pretī sudrabam. Komanda duelim bija labi mobilizējusies, ko pierādīja aktīvi aizvadītās pirmās minūtes. Tieši daugavpiliešiem piederēja diezgan liels teritoriāls pārsvars (īpaši otrajā puslaikā), tomēr vārtu gūšanas momentu nebija pārāk daudz. Neskatoties uz to, mačs bija aizraujošs. Labākā iespēja izcelties bija Mihailam Ziziļevam, kurš nopārismetru attāluma uzsita nedaudz garām. Puslaika beigās Mamuka Gongadze iebakstīja bumbu cietoksnī, tomēr tika fiksēts aizmugures stāvoklis.

 

Otrā puslaika sākumā neslikta iespēja bija Giorgijam Čihradzem, bet arī tā palika neizmantota. Diemžēl liepājnieki savu vienīgo labo momentu pārvērta vārtu guvumā, kad pēc stūra sitiena izpildes ar atkārtotu sitienu Jevgēņiju Ņerugalu no divu metru attāluma pārspēja Vladimirs Kamešs. Atlikušajā laikā “Daugava” pamatīgi spieda, bet panākt tik kāroto neizšķirtu neizdevās – 0:1.

 

Turnīra tabulā “Daugava” saglabā trešo vietu bez cerībām tikt augstāk. Nākamā spēle 30. oktobrī pret “Ventspili”. Lai nodrošinātu trešo vietu, nepieciešams tikt pie vismaz punkta.

 

 

„Latgale” pārspēj pastarīšus (24.10)

 

Sestdien Latvijas Atklātā hokeja čempionāta spēlē „Latgale” pārliecinoši pārspēja „Rīgu/LSPA” – 5:1. Četras rezultatīvas piespēles Denisam Martjušovam.

 

Maču ar turnīra vājāko komandu mājinieki iesāka ļoti pārliecinoši, šādā stilā turpinot arī visu 60 minūšu garumā. Pirmais rezultātu atklāja Artjoms Balaba, kura piemēram sekoja Antons Kuzņecovs un Sandis Virkstenis. Vēlāk Balaba un Kuzņecovs katrs guva vēl pa vārtiem, uz ko rīdzinieki atbildēja ar vienu precīzu raidījumu.

 

Četras rezultatīvas piespēles šoreiz Denisam Martjušovam, bet 2+1 Kuzņecovam. Divi vārti Balabam. Turnīra tabulā „Latgale” ieņem sesto vietu, bet nākamā cīņa trešdien plkst. 19:00 pret „Rīgu/Prizma”. 

 

 

„BFC Daugavai” sakāve (24.10)

 

Sestdien „Celtnieka” stadionā Latvijas 1. futbola līgas spēlē „BFC Daugava” ar 1:5 piekāpās vienai no vadošajām līgas komandām „Rīgas Futbola skola”.

 

Latvijas U19 izlasē aizņemti vairāki „BFC Daugava” spēlētāji, tādēļ pret RFS mūsējie nebija labākajā sastāvā. Rīdzinieki, kuru rindās netrūkst daudzu labu un pieredzējušu spēlētāju, bija pārāki pārliecinoši, uzvarot Daugavpilī ar 5:1. Turnīra tabulā daugavpilieši ieņem septīto vietu.

 

 

Jaunajiem hokejistiem zaudējumi (24.10)

 

Latvijas jaunatnes hokeja čempionātā neveiksmīga šī nedēļas nogale bijusi mūsu jaunajiem spēlētājiem, jo piedzīvoti vieni zaudējumi.

 

U16 vecuma grupas spēlē Daugavpils BJSS ar 2:5 piekāpās „Sāga/Ogre-Juniors”, bet U14 grupā daugavpilieši bija tuvu panākumam pret „Prizmu/Pārdaugavu”. Ilgu laiku mūsējiem bija divu vārtu pārsvars, bet beigās piedzīvots zaudējums pēcspēles metienu sērijā – 2:3.

 

Visšvakāk klājās U12 grupā, kurā ar 0:12 zaudēts „Rīga 1” pārstāvjiem.

 

„DU” meitenes atzīst Cēsu pārakumu (24.10)

 

Latvijas Sieviešu basketbola līgā otrais zaudējums sezonas četrās spēlēs „Daugavpils Universitātei”, kas savā laukumā ar 36:73 atzina Cēsu pārākumu.

 

Cēsinieces šosezon savu sastāvu pastiprinājušas ar vairākām ļoti spēcīgām spēlētājām, tādēļ tieši šī komanda tiek uzskatīta par vienu no galvenajām favorītēm uz uzvaru čempionātā. „DU” galvenais mērķis būs pacīnīties par iespēju tikt izslēgšanas spēlēs, kas nebūs viegli izdarāms.

 

Pret Cēsīm pacīnīties par panākumu neizdevās, jo ļoti vāji tika nospēlēts uzbrukumā. Pēdējā ceturtdaļā vispār iemesti tikai divi punkti, kā rezultātā beigās zaudējums ar 36:73. Rezultatīvākā mājiniecēm bija Santa Baltace (11 punkti), kurai piebalsoja Kristīna Egle (10), Olga Kazakeviča (7) un Margarita Širokova (6). Divi punkti Viktorijai Semjonovai, bet pārējās palika tukšā.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ