Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-02-2016

Talantīgais daiļslidotājs- daugavpilietis Deniss Vasiļjevs pirmdien izcīnīja otro vietu Norvēģijā notiekošajās Pasaules Jaunatnes ziemas olimpiskajās spēlēs


Sestdien notikušajā īsajā programmā Vasiļjevs ar 70,16 punktiem sasniedza trešo labāko rezultātu, bet pirmdien izvēles programmā 16 gadus vecais Latvijas sportists uzrādīja labāko rezultātu, kas summā vien pavisam nedaudz lika zaudēt čempionam.

Vasiļjevs summā tika pie 214,43 punktiem, sasniedzot jaunu savas karjeras personisko rekordu. Līdzšinējais bija 208,53 punkti, kas rudenī tika uzrādīts Tallinā.

Par čempionu ar 215,52 punktiem kļuva japānis Sota Jamamoto, bet trešo vietu ar 209,77 punktiem guva Krievijas sportists Dmitrijs Alijevs, kurš pēc īsās programmas bija tikai piektais.

Pērn Vasiļjevs izcīnīja septīto vietu pasaules junioru čempionātā, bet šogad viņš ar cienījamo 12.vietu debitēja Eiropas čempionātā pieaugušajiem, kad saņēma 204,24 punktus.

Šī Latvijai bija otrā godalga Jaunatnes olimpiskajās spēlēs - svētdien zeltu izcīnīja kamaniņu braucējs Kristers Aparjods.




Atpakaļ