Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

15-02-2016

Latvijas junioru čempionāts ložu šaušanā


Tukumā un Dobelē aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Latvijas junioru čempionāts ložu šaušanā. Šajās sacensībās Daugavpils BJSS veiksmīgi pārstāvēja mūsu jaunietes.

 

Šaušanā ar pneimatisko pistoli otro vietu izcīnīja Anna Vojevodska, kura piekāpās tikai labi pazīstamajai šāvējai Agatai Rašmanei. Trešo vietu izcīnīja Aleksandra Vasiļjeva. Labāko astotnieku noslēdza Valērija Kurkina un Megija Pipiņa. Veiksmīgais starts ļāva komandu ieskaitē Daugavpilij ieņemt pirmo vietu.

 

Puišiem šajā vingrinājumā tikai viena punkta līdz bronzas godalgai pietrūka Aleksejam Jefimovam. Viņš ieņēma ceturto vietu, bet Artjoms Latišenko bija sestais. Komandu ieskaitē Daugavpilij trešā pozīcija.

 

Šaušanā ar mazkalibra pistoli no meitenēm veiksmīgākā bija Kurkina, kura izcīnīja piekto vietu. Ļoti tuvu zelta medaļai bija Artjoms Latišenko, taču ātršaušanā viņam salūza pistoli, kā rezultātā tika zaudēti vērtīgi punkti un iegūt augstu vietu neizdevās.

 

Sacensību laikā trīs mūsu šāvējām tika piešķirta 1. sporta klase: Valērijai Kurkinai, Aleksandrai Vasiļjevai un Ingrīdai Mendriķei. 




Atpakaļ