Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-02-2016

Jaunie taekvondisti sacentās turnīrā Rīgā


6. februārī Rīgā norisinājās bērnu sacensības taekvondo „Hansu kauss 2016”. Turnīrā piedalījās Latvijas un Igaunijas bērni vecumā no septiņiem līdz 14 gadiem.

 

Daugavpili sacensībās pārstāvēja kluba „Jitae” pārstāvji. „Šīs sacensības organizēja Rīgas klubs „Hansu” (tulkojumā no korejiešu valodas „ūdens stihija”) jaunajiem censoņiem, kā arī tiem, kas tikai uzsākuši trenēties taekvondo. Nākamais šāda tipa turnīrs norisināsies aprīlī Ventspilī. Mūsu bērniem šie turnīri ļaus praksē izmantot jaunos paņēmienus, kā arī iegūt pieredzi un pārliecību par saviem spēkiem. Mēs plānojam šāda tipa sacensības aizvadīt arī Daugavpilī decembra otrajā pusē. Tās būs veltītas Daugavpils taekvondo pamatlicēja Aleksandra Astankova piemiņai,” pastāstīja Daugavpils kluba vadītājs Boriss Ivanovs.

 

„Jitae” šajās sacensībās nostartēja lieliski. 17 sportisti kopumā ieguva 16 medaļas sparingos un sešas tehniskajos vingrinājumos. Sparinga vingrinājumos tika iegūtas astoņas zelta, piecas sudraba un trīs bronzas godalgas.

 

Par uzvarētājiem kļuva: Jegors Korobkovs, Maksimilians Leščuks, Dzintars Bogdanovs, Bogdans Krišna Ososkovs, Anastasija Koroļeva, Valentīns Šakeļs, Nadežda Jefimova, Jaroslavs Vilkovs.

 

Sudraba medaļas ieguva Maksims Leitāns, Jurijs Bogdanovs, Jevgeņijs Ciburevkins, Arturs Beļskis, Oļegs Larionovs. Pie bronzas tika Viktors Bogdanovičs, Artjoms Ludženieks, Edgars Hans.

 

Tehniskajos vingrinājumos pirmā vieta Nadeždai Jefimovai (sitieni uz ātrumu), Jefimovai arī otrā vieta sitienos uz spēku. Otrās vietas gan sitienos uz ātrumu, gan uz spēku Valentīnam Šakeļam. Sitienos uz ātrumu trešā vieta Dzintaram Bogdanovam, bet sitienos uz spēku trešais bija Arturs Beļskis.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ