Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-02-2011

Sporta ziņas


Biatlonistiem medaļas Latvijas čempionātā (28.02)

Nedēļas nogalē Madonā norisinājās Latvijas biatlona čempionāta 1. kārtas sacensības, kurās sevi no labākās puses parādīja vairāki Daugavpils biatlonisti.

Vislabāk no daugavpiliešiem junioru konkurencē klājās Artūram Koļesņikovam. Viņš bija labākais gan sprinta, gan arī iedzīšanas sacensībās. Sprintā viņam viena kļūda šautuvē, bet iedzīšanā viņš kļūdījās piecas reizes.

A grupas junioru konkurencē neslikts starts padevās Žanam Andrejevam. 7,5 kilometru sprintā ar trīs kļūdām šaušanā viņš palika trešais, bet iedzīšanā pakāpās vienu pozīciju augstāk. Starp medaļniecēm sieviešu konkurencē Alīna Krivašonoka, kura sprintā bija trešā, bet iedzīšanā bija otrā labākā laika uzrādītāja.

 

Paukošana (28.02)

Igaunijas čempionātā paukošanā piedalījušies trīs Daugavpils paukotāji, bet augstāk par sesto vietu nevienam no viņiem tikt neizdevās.

Igaunijas čempionātā paukošanā junioriem, kuri dzimuši ne agrāk par 1992. gadu, startējuši arī Daugavpils paukotāji. Vislabāk no mūsējiem  klājās Aleksandram Ostapenko, kurš ieguva sesto vietu. Vienu vietu zem viņa Andris Jahimovičs, bet astotais bija Sergejs Pļaskins.

 

Futzāls (28.02)

Pilsētas futzāla čempionātā arvien straujāk tuvojas sezonas noslēgums. Kārtējās spēlēs savu punktu krājkasīti papildināja "Latgales Ceļdaris" un "Vikingi".

Centrālajā nedēļas nogales spēlē "Latgales Ceļdaris" ar 6:1 sagrāva "Ditton/Daugavu", izstumjot pieredzējušo komandu no labāko trijnieka. Citā spēlē "Vikingi" ar pūlēm spēja apspēlēt "Norteks" - 6:3. <i>Vikingiem</i> vēl joprojām ir izredzes pacīnīties par otro vietu, tādēļ ļoti svarīga būs nākamā spēle prêt "Ditton-Daugava". Šīs spēles uzvarētājs praktiski nodrošinās sev čempionāta medaļas.

Pirmajā vietā pārliecinoši turās "LDZ Cargo" (37 punkti), bet tālāk seko "Ceļdaris" (31), Vikingi (28), Ditton-Daugava (27), Norteks (22), bet atlikušajām komandām cerību tikt labāko pieciniekā vairs nav nekādu.

Cīņā par labākā vārtu guvēju titulu vadībā izvirzījies Vladimirs Žavorokovs (29), bet tikai par vienu golu mazāk ir Pāvelam Riževskim un Igoram Tolkačam.

Jaunatnes volejbols (28.02)

Latvijas 1. volejbola līgas sezona neveiksmīgi noslēgusies Daugavpils BJSS audzēkņiem, kuri piedzīvoja divus zaudējumus.

Sestdien mūsu komanda tikās ar RVS izlasi, kas atradās pārliecinošā pēdējā pozīcijā turnīra tabulā. Neskatoties uz to, tieši rīdzinieki tika pie uzvaras - 25:23, 25:21, 28:30, 29:27. Svētdien mūsu volejbolisti jau spēlēja izbraukumā, piekāpjoties arī "Rundāle-Bauska" klubam, pie tam atkal četros setos - 20:25, 24:26, 25:18, 22:25.

Sezonu Daugavpils BJSS noslēdza 9. vietā 11 komandu konkurencē. Izslēgšanas mačos tika astoņas spēcīgākās komandas.

Latvijas jaunatnes čempionātā C2 grupas meitenes Limbažos izcīnīja uzvaras četrās no piecām spēlēm. Mūsu meitenes divos setos pieveica Aizkraukles, RVS 4 un Zvejniekciema komandas, trīs setos tika uzvarētas mājinieces, bet ar 0:2 tika atzīts RVS 1. komandas pārākums.

 

Pilsētas hokeja čempionāts un jaunatnes hokejs (28.02)

Vairākas interesantas spēles aizvadītas pilsētas hokeja čempionātā, kā arī Latvijas jaunatnes čempionātā.

 

Pilsētas hokeja čempionāta Elites līgā pēcspēles metienu sērijā „RSS-LRC" ar 4:3 pārspēja „Rokišķi", bet „Latgale Pro" ar 17:1 uzvarēja „Juodupe". Veterānu līgā „Kosmoss" ar 9:2 pārspēja „Preiļus", bet Jēkabpils komanda ar 6:3 izrādījās pārāka pār „Rēzekni".

 

Latvijas jaunatnes čempionātā SCDL U-18 vecuma grupas puiši ar 16:5 sagrāva „Unistars", bet U-12 vecuma grupas puiši ne bez pūlēm ar 4:3 uzvarēja viesus no Jūrmalas.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ