Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-02-2011

Sporta ziņas


„Daugava" uzvarējusi pārbaudes mačā Lietuvā (08.02)

 

Pirmdienas pēcpusdienā Daugavpils „Daugavas" futbolisti aizvadīja pirmo no trīs paredzētajām pārbaudes spēlēm Marijampolē. Tika izcīnīta uzvara ar 2:0 par „Kruoja".

 

Pirms došanās uz treniņnometni Turcijā daugavpilieši aizvadīs trīs spēles Lietuvā ar mūsu dienvidu kaimiņzemes klubiem. Par pirmo pretinieci kļuva septītā spēcīgākā šīs valsts komanda „Kruoja".

 

Mačs izvērtās ļoti interesants, jo abām komandām netrūka vārtu gūšanas iespēju. Prieks, ka ar momentu realizāciju krietni labāk veicās „Daugavai". Pirmā puslaika izskaņā ar precīzu sitienu atzīmējās Mamuka Gongadze, bet otrā puslaika ievadā ar galvu precīzi sita Vadims Logins. Mačs noslēdzās ar Daugavpils kluba uzvaru 2:0.

 

Jau trešdien Lietuvā tiks aizvadīta nākamā pārbaudes spēle.

 

Cīņa (08.02)

 

Nedēļas nogalē dažādās pilsētas sporta bāzēs norisinājās Daugavpils BJSS meistarsacīkstes brīvajā cīņa un grieķu-romiešu cīņā.

 

Grieķu-romiešu cīņas sporta veida pārstāvji sacentās 2001. gadā dzimušo un jaunāku konkurencē. Kopumā cīnījās ap 30 sportistiem. Par uzvarētājiem savās svara kategorijāas kļuva Artūrs Šeškens, Vasīlijs Osipovs, Ņikita Tarasovs un Vladislavs Mihailovs.

 

Otrās vietas ir Jakovam Jakovļevam, Deniss Kļimko un Jānis Lociks.

 

BJSS meistarsacīkstēs sievietēm par uzvarētājām kļuva Anastasija Ivanova, Viktorija Locka, Ramīna Mamedova, Valērija Drozdova, Veronika Raņševa, Anastasija Pučinska, Svetlana Romanovska, Karīna Osipova, kā arī Elita Mikucka.

 

Starp puišiem uzvarētāju laurus plūca Aleksandrs Stepanovs, Eduards Linde, Daniils Osipovs. Aiz viņu muguras bija Ēriks Bebrišs, Mareks Dzirkalis, Aleksandrs Potapovs, Aleksejs Morozovs, Sergejs Ņikiforovs un Germans Puriņš.

 

Sambo (08.02)

 

Starptautiskajās sacensībās Igaunijā veiksmīgi nostartējuši Daugavpils sambo-džudo pārstāvji.

 

Otro vietu svara kategorijā līdz 75 kilogramiem ieguva Dmitrijs Aņisko, kuram bija iespējas arī uzvarēt, bet šoreiz otrā vieta. Otro vietu ieņēma Ainārs Friliņš svara kategorijā līdz 65 kilogramiem.

 

Šajā pašā kategorijā pavisam maz līdz godalgai pietrūka Pāvelam Šukstam, kas bija jaunākais no sacensību dalībniekiem. 26. februārī Daugavpilī norisināsies atklātās pilsētas meistarsacīkstes, kurās piedalīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas, Bulgārijas, Krievijas, Igaunijas un Baltkrievijas.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ