Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-01-2016

Daugavpils cīkstoņiem 26 medaļas Latvijas čempionātā pieaugušajiem


Daugavpils cīkstoņi veiksmīgi startējuši Latvijas čempionātā cīņā pieaugušajiem. Kopumā tika izcīnītas 26 medaļas, no kurām astoņas bija zelta.

Lielu artavu pilsētas panākumiem deva grieķu-romiešu cīņas pārstāvji. Par valsts čempioniem kļuva Aleksandrs Jurkjans, Nikita Masjuks, Artjoms Petkuns un Aleksandrs Safonovs. Par sudraba medaļas ieguvēju kļuva Staņislavs Šamota, bet bronza tika Denisam Leckam, Česlavam Beštenim, Valentīnam Bebris, Linardam Līnim, Vilmāram Friliņam.

Sieviešu cīņā Daugavpils komandai pārliecinoša pirmā vieta. Individuāli par valsts čempionēm kļuva Svetlana Romanovska un Ļubova Kuzmenko, otrās vietas ieguva Jekaterina Jermaļonoka, Katarina Fjodorova, Ramina Mamedova. Bronzas medaļas Angelinai Pravdivajai, Natālija Kuzmenko un Ingai Mukānei.

Brīvajā cīņā vīriešiem par valsts čempioniem kļuva Alans Amirovs un Aleksandrs Pomjalovs. Sudraba medaļu ieguva Oļegs Smirnovs un Jevgeņijs Šerstovs, bet pie bronzas godalgām tika Andrejs Birke, Ēriks Bebrišs, kā arī Artjoms Ivanovs ar Maksimu Ivanovu.

 

Kopumā daugavpiliešiem 8 zelta, 6 sudraba un 12 bronzas godalgas.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ