Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-01-2016

Daugavpils šāvēji Latvijas komandu čempionātā 2. un 3. vietā


16. un 17. janvārī Tukumā norisinājās Latvijas atklātais čempionāts šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem. Vīriešu komanda izcīnīja otro vietu, bet dāmas palika trešās.

 

Daugavpils vīriešu komanda izcīnīja otro vietu 11 komandu konkurencē, piekāpjoties tikai Eiropas un pasaules čempionāta laureātiem no Tukuma. Komandas sastāvā startēja Artjoms Grigorjevs, Vadims Anetjko un Vadims Daraškevičs. Individuāli vislabāk nostartēja Grigorjevs, kurš ieņēma otro vietu un tika pie licences startam izlases sastāvā Eiropas čempionātā, kas februāra beigās norisināsies Ungārijā.

 

Vadims Anetjko individuāli uzrādīja sesto rezultātu, bet Daraškevičs bija devītais. Kopumā šāva 51 dalībnieks.

 

Dāmām Daugavpils otrā un pirmā komanda uzrādīja vienādu punktu summu, taču, pateicoties lielākam skaitam „desmitnieku”, otrā komanda izcīnīja Latvijas čempionāta trešo vietu! Komandā startēja Aleksandra Vasiļjeva, Katrīna Dališevska un Diāna Beikule. Individuālajā ieskaitē no daugavpilietēm visaugstāk bija Jevgeņija Goršalatova, kura startēja 1. komandas sastāvā – 2. vieta. Par sacensību uzvarētāju inviduālajā ieskaitē kļuva Čehijas sportiste.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ