Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-01-2016

Daugavpils hokejisti pakāpjas uz otro vietu


Latvijas 1. hokeja līgā divas uzvaras divās dienās izcīnījuši „Daugavpils/LDZ Cargo” hokejisti, kuri apspēlēja Ventspils komandu „Venta 2002”.

Sestdien un svētdien Daugavpils/LDZ Cargo pretī stājās Kurzemes vienība „Venta 2002”. Pirmajā abu komandu spēlē viesiem neatradās nekādi pretargumenti, tādējādi daugavpilieši varēja iepriecināt publiku ar graujošu panākumu – 7:0. Interesanti, ka visi vārti tika iemesti līdz spēles 33. minūtei, pie tam neviens no hokejistiem neiemeta vairāk par vieniem vārtiem. Rezultatīvākais komandā ar vārtiem un trīs piespēlēm bija Renāts Vabiščevičs.

Svētdien komandas tikās atkārtoti un šoreiz cīņa bija daudz sīvāka. Pēc spēles pirmā perioda Daugavpils bija vadībā ar 2:0, tomēr pirms izšķirošajām 20 minūtēm rezultāts bija 2:2. Uzvaras vārtus 48. minūtē iemeta Vadims Vabiščevičs.

Šie panākumi ļāvuši komandai turnīra tabulā izvirzīties otrajā pozīcijā. Pirmajā vietā esošā Liepājas otrā komanda gan ir tālu priekšā – 17 punkti.

Latvijas jaunatnes hokeja čempionātā Daugavpils BJSS U12 komanda ar 5:0 sagrāva „Pērkonu”, U14 ar 1:4 atzina „Dinamo 02” pārākumu, bet U16 pēcspēles metienos piekāpās „Dinamo 01” – 3:4. 




Atpakaļ