Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-01-2016

Nedēļas nogales sporta pasākumi


Šajā nedēļas nogalē galvenā uzmanība tiks pievērsta Baltijas volejbola līgas, Latvijas 1. hokeja līgas un pilsētas telpu futbola čempionāta spēlēm.

 

Ziemassvētku un Jaungada brīvdienas ir pavadītas, tādēļ ar katru nedēļu mums būs iespēja vērot arvien vairāk dažādu sporta sacensību. Jau šajā nedēļas nogalē būs iespēja vērot augstākā mēroga volejbola un hokeja spēles.

 

Pirms nedēļas nogales pasākumiem jāizceļ arī Latvijas Telpu futbola Virslīgas spēle, kas norisināsies 6. janvārī. BFC „Daugavpils” uzņems daudzkārtējo valsts čempioni „Nikars”. Spēles sākums Daugavpils Olimpiskajā centrā plkst. 20:00.

 

Daugavpils Olimpiskajā centrā 9. un 10. janvārī Baltijas volejbola līgas cīņas aizvadīs „DU” vienība. Puišiem pretī stāsies Igaunijas komandas no Tartu un Rakveres. Sestdien spēles sākums plkst. 18:00, bet svētdien 17:00.

 

Sestdien no plkst. 12:00 Olimpiskajā centrā būs iespēja vērot Daugavpils telpu futbola čempionāta spēles. Kopumā tiks aizvadītas četras spēles.

 

Daugavpils Ledus hallē sestdien un svētdien „Daugavpils/LDZ Cargo” aizvadīs divas spēles ar Ventspils komandu „Venta 2002”. Sestdien sākums 19:00, bet svētdien agri no rīta plkst. 11:30.

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ