Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-10-2011

“Daugava” uzvar un turpina cīnīties par medaļām


Trešdien “Daugavas” stadionāDaugavpils“Daugavas” spēlētāji ne bez pūlēm ar 2:1 pārspēja “Jūrmala-VV”, uzlabojot savas pozīcijas cīņā par otro vietu Latvijas futbola Virslīgā.

 

Trešdien daugavpiliešiem pretī stājās viena no līgas vājākajām komandām “Jūrmala-VV”, taču viegli mājiniekiem neklājās. Jau 8. minūtē Georgijs Uļjanovs pēc Mihaila Ziziļeva piespēles pa taisno no gaisa ar kāju atklāja rezultātu, tomēr turpinājums nebija no tiem spīdošākajiem. “Daugava” pieļāva milzīgu daudzumu kļūdu, tā pa īstam spējot apdraudēt pretinieku vārtus ļoti reti. Pēc pirmā puslaika 1:0 “Daugava” vadībā.

 

Otrā spēles puse arī tika iesākta pavāji, pie tam 56. minūtē pamatīgi iekrita “Daugavas” centra aizsargi, ko izmantoja jūrmalnieku uzbrucējs Leonardo, spējot izrauties vienatnē pret mūsu vārtsargu Jevgēņiju Ņerugalu – 1:1. Tikai šāds notikumu pavērsiens spēja atdzīvināt mājinieku spēli. Viena no redzamākajām figūrām laukumā bija Valērijs Afanasjevs, kurš bija ļoti aktīvs kreisajā malā. Vairāki viņa sitieni mērķi nesasniedza, tomēr ar savām aktivitātēm viņš raustīja pretinieku aizsardzību. Uzvaru “Daugavai” gan nodrošināja ne viņš, bet gan Mamuka Gongadze. Mamuka saņēma bumbu pie soda laukuma, apspēlēja vairākus aizsargus, ieraidot bumbu kreisajā vārtu stūrī – 2:1! Atlikušajā laikā bija iespējas izcelties arī vēlpārisreizes, bet šoreiz vairāk par trīs vārtu guvumiem neredzējām.

 

Ņemot vērā liepājnieku klupienu pret Rīgas “Skonto” (0:0), “Daugava” no otrās vietas turnīra tabulā atpaliek tikai par vienu punktu. Svētdien plkst. 14:00 savā laukumā gaidāma spēle tieši ar galveno konkurentu “Liepājas Metalurgu”.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ