Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-01-2016

Biatlonisti pārsteidz ar izciliem rezultātiem


Daugavpils biatlonisti pārsteiguši Latvijas biatlona saimi ar izcilu startu Latvijas kausa izcīņā biatlonā Madonā. Daugavpiliešiem ir labas izredzes kvalificēties pasaules čempionātam un pasaules jaunatnes olimpiādei.

 

No 1. līdz 3. janvārim Madonā norisinājās Latvijas kausa izcīņa biatlonā, kas ir vienas no atlases sacensībām uz pasaules čempionātu un pasaules jaunatnes olimpiādi.

 

Sprinta sacensībās 6 kilometru distancē jaunietēm pirmo vietu izcīnīja Jūlija Matvijenko, bet šo pašu panākumu jauniešiem atkārtoja Nikita Osipovs. Jauniešiem šajā distancē otrais bija cits mūsu biatlonists Ernests Loktevs.

 

3 km sprintā 2001.-2002. gadā dzimušajām jaunietēm pirmo vietu ieņēma Inese Golubeva.

 

Otrajā dienā biatlonisti sacentās masu startā un atkal Daugavpils sportisti patīkami pārsteidza. Jaunietēm 8 kilometru distancē atkal nepārspēta bija Matvijenko, savukārt jauniešiem šoreiz pirmais bija Loktevs, bet Osipovs palika otrais.

 

2001.-2002. gadā dzimušo meiteņu konkurencē atkal pirmā vieta Inesei Golubevai.

 

Jau šajā nedēļas nogalē Priekuļos notiks kausa izcīņas otrā posma sacensības, kurās Daugavpils biatlonistiem būs izcila iespēja nodrošināt dalību pasaules čempionātā. 




Atpakaļ