Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

04-01-2016

DU zaudē lietuviešiem un attālinās no play-off zonas


Svētdien Daugavpils Universitātes volejbolisti piedzīvoja zaudējumu Baltijas volejbola līgā, četros setos piekāpjoties Lietuvas vienībai „Tauras”.

 

„Tauras” šajā nedēļas nogalē aizvadīja lielisku izbraukumu sēriju, četros setos pārspējot gan „Jēkabpils Lūšus”, gan DU. Tas ļāvis komandai iekļūt labāko astotniekā, savukārt DU izredzes ir vēl vairāk samazinājušās.

 

Svētdienas spēlē daugavpilieši pirmos divus setus aizvadīja labi, taču pašu pieļautās kļūdas ļāva uzvarēt tikai vienu no diviem setiem – 21:25, 25:23. Par īstu katastrofu izvērtās trešais sets, kurā jau no paša sākuma dominēja lietuvieši, kas arī pārliecinoši uzvarēja ar rezultātu 25:14.

 

Pēc izgāšanās trešajā setā DU ļoti apņēmīgi iesāka ceturto, vairākas reizes ieguva solīdu pārsvaru, tomēr seta vidū viesi veica izšķirošo izrāvienu, nodrošinot sev uzvaru ar 25:20.

 

DU ar 9 punktiem ieņem 11. vietu, pie tam atstatums līdz labāko astotniekam joprojām ir liels – septiņi punkti. Nākamās spēles komanda aizvadīs savā laukumā 9. un 10. janvārī, kad uzņems Igaunijas komandas no Tartu un Rakveres. Uzvarot šajās cīņās, ir iespēja atgriezties cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ