Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-12-2015

DU basketbolistes pārsteidz Ventspili


Fantastisku nedēļas nogali aizvadījusi DU sieviešu basketbola komanda, kas pārliecinoši apspēlēja tiešās konkurentes par pirmo vietu un Jauno gadu sagaidīs turnīra tabulas augšgalā!

 

Jaunajā Sieviešu basketbola līgā spilgti turpina spēlēt Daugavpils meitenes. Sestdien komandu sagaidīja izbraukums Rīgā, kur pretī stājās ceturtā spēcīgākā komanda „Avantis”. Jau pēc pirmā puslaika daugavpilietēm bija 19 punktu pārsvars, kuru turpinājumā izdevās vēl vairāk palielināt – 89:51!

 

Uzbrukumā ar 26 punktiem lietderīgākā komandā bija Santa Kotele, bet ar 24 punktiem izcēlās Tatjana Savicka. Šīs divas basketbolistes guva gandrīz tikpat punktu, cik pretinieces – 50 pret 51.

 

Svarīgākā šī gada spēle bija svētdien, kad DU uzņēma Ventspils spēlētājas. Kurzemniecēm pirms šī dueļa nebija neviena zaudējuma, kas deva pirmo vietu tabulā. Viss mainījās pēc spēles Latgalē.

 

DU meitenes fantastiski aizvadīja spēles pirmo pusi, pamanoties uzvarēt puslaiku ar 42:25! Pēc spēles trešā ceturkšņa jau 63:31 un tikai atslābums spēles izskaņā ļāva ventspilniecēm padarīt rezultātu pieklājīgāku – 71:51.

 

21 punktu guva Savicka, Koteles rēķinā 14 punkti, 12 punkti Laurai Gribustei, bet 11 Ksenijai Starovoitovai.

 

DU 7 spēlēs izcīnījusi sešas uzvaras, kas šobrīd dod pirmo vietu kopvērtējumā! 




Atpakaļ