Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-10-2011

“DU” basketbolistes viesos pieveic “TTT Juniores”


Mazliet pārsteidzoši pie uzvaras Latvijas Sieviešu basketbola līgā otrdienas vakarā tika “Daugavpils Universitātes” basketbolistes, ar 83:72 pieveicot “TTT Juniores”.

 

“TTT Juniores ir starp tām divām Latvijas komandām, kuras šosezon piedalās ne tikai Latvijas čempionātā, bet arī Baltijas līgā. Ar šīm pretiniecēm daugavpilietes spēkus samēroja pirms sezonas, kad savu skatītāju priekšā piekāpās ar nelielu pārsvaru.

 

Arī šoreiz spēle praktiski visa mača garumā bija līdzīga. Vadībā pārmaiņus izvirzījās te viena, te otra vienība, bet pirms pēdējās ceturtdaļas bija neizšķirts. Pēdējo desmitminūti mūsējās aizvadīja daudz labāk. Agresīvo Rīgas aizsardzību izdevās apspēlēt ar Olgas Kazakevičas ātrajiem uzbrukumiem, Olgas Lakomko un Kristīnas Egles tālmetieniem (šajā spēlē trīspunktnieki viņai 9/12). Tas viss un pārējo partneru palīdzība beigās ļāva pat tikt pie negaidīti pārliecinošas uzvaras – 83:72!!

 

Rezultatīvākā “DU” rindās bija Kristīne Egle, kurai 31 punkts. Kristai arī 15 atlēkušās bumbas. Lieliska uzbrukumā bija Santa Baltace, iemetot 23 punktus. Lielu palīdzību deva Oļesja Jevsejeva, kuras kontā 16 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles. 8 punkti Olgai Kazakevičai, bet Olgai Lakomko – pieci.

 

Trīs sezonas spēlēs “DU” ir divas uzvaras.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ