Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

15-12-2015

Aizvadīts 12. Henrika Silova kauss augstlēkšanā


Piektdien un sestdien vieglatlētikas manēžā norisinājās jau 12. Henrika Silova kauss augstlēkšanā, kurā piedalījās sportisti no Latvijas, Baltkrievijas, Izraēlas un Čehijas.

Piektdien norisinājās sacensības jaunākajās vecuma grupās. Visjaunākajā grupā (D grupa, 2005. dz.g. un jaunāki) puišiem uzvarēja daugavpilietis Iļja Bratko (1,33 metri), bet meitenēm labākā no daugavpilietēm bija Olga Ciberte – 1,11 metri un otrā vieta.

C grupā meitenēm ar lielisku rezultātu 1,42 metri uzvarēja Novopolockas sportiste, bet Darja Koļesņičenko bija ceturtā ar rezultātu 1,36 metri.

 

Zēniem šajā grupā triumfēja Aizkraukles sportists, bet labākais no mūsējiem bija Ivo Dzalbs, kuram 6. vieta.

B grupā meitenēm visus spēja apsteigt Preiļu audzēkne Nikola Djubina, bet tālāk sekoja daugavpilietes Elīza Andrejeva, Laura Ostrovska, Karolīna Šostaka.

Zēniem šajā grupā labs starts Erlendam Gipteram, kurš ar rezultātu 1,67 metri ieņēma trešo vietu. Ar ļoti labu rezultātu (1,88 metri) uzvarēja Aizkraukles sportists Oļegs Kozjakovs.

Elites grupas sacensībās vīriešiem pārliecinoša uzvara vienam no Latvijas līderiem šajā disciplīnā Jānim Vanagam. Viņa sasniegtais rezultāts bija 2,12 metri. No Daugavpils sportistiem labākais bija Anatolijs Šavecs, kuram piektā vieta un 1,86 metri.

Meitenēm labākā bija Latvijas līdere Madara Onužāne (1,80 metri), kam sekoja Čehijas sportiste, pazīstamā latviete Aiga Grabuste, bet ceturtā bija mūsu Jūlija Tarvide. Viņas rezultātss 1,71 metrs. Cita daugavpiliete Dagnija Ciematniece ieņēma septīto vietu. 




Atpakaļ