Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-12-2015

"Emīlijas Krūmiņas kausa" izcīņā Daugavpils mākslas vingrotājām - deviņas medaļas


5.decembrī, Rīgā, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā notikušajā "Emīlijas Krūmiņas kausa" izcīņā mākslas vingrošanā, Daugavpils Vingrošanas Olimpiskā centra un Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēknes izcīnījušas pa trim zelta, sudraba un bronzas medaļām, informē Daugavpils Vingrošanas Olimpiskā centra vadītājs Aivars Plāte.

 

Startējot I sporta klases vidējā grupā, 1.vietu izcīnīja Dominika Kustova, bet 2.vietu - Telma Hanzena. I sporta klases vecākajā grupā 1.vieta - Janai Kuranovai, bet 3.vieta -Sofijai Bikovai. II sporta klases vecākajā grupā 2.vietu izcīnīja Alisa Avsejeva, bet 3.vietu - Linda Daniela Ivanova. III sporta klases vecākajā grupā 1.vieta - Kasandrai Amirovai, 2.vieta - Darjai Baltinai, bet 3.vieta - Alisai Proščinko.

 

Sacensībās startēja arī Estēlija Elīna Parfenoviča, Anastasija Korsakova, Polina Kahanova, Alisa Larionova, Veronika Krivoguza, Daniella Vaidere, Ksenija Kozlova un Jekaterina Maksimova. Vingrotājas sacensībām sagatavoja treneres Anastasija Samsonova un Ingūna Turakova.

 

"Liels prieks un lepnums par mūsu mazajām mākslas vingrotājām, redzot, kā Daugavpilī attīstās šis skaistais un elegantais olimpiskais sporta veids. Vēl tikai pirms gada mēs priecājāmies par pirmajiem soļiem un pirmo medaļu Latvijas mēroga sacensībās, tad šogad rezultāti runā paši par sevi. Svarīga loma vingrotāju meistarības kaldināšanā ir profesionālajām trenerēm, kas pašas ir bijušas augsta līmeņa mākslas vingrotājas. Savukārt, iespēja būt sporta skolas sistēmā stipri atvieglo gan sagatavošanās procesu, gan braucienus uz sacensībām," saka A.Plāte.

 

Daugavpils Vingrošanas Olimpiskā centra vadītājs cer, ka arī turpmāk Daugavpils jaunās sportistes gūs vēra ņemamus rezultatus gan mākslas, gan sporta vingrošanā, šādi popularizējot Daugavpils vārdu Latvijā un ārpus tās.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Harijs Vucins, „13.STĀVS” SIA

e-pasts: harijs@13stavs.lv

Papildus informācija:

Aivars Plāte,Vingrošanas Olimpiskais centrs

e-pasts:aivars.plate@inbox.lv, tālr. 29754050




Atpakaļ