Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

01-12-2015

Medaļas Grodņā, Kaļiņingradā un Liepājā


Nedēļas nogalē Daugavpils BJSS grieķu-romiešu cīņas sportisti ar panākumiem piedalījās starptautiskos turnīros Grodņā, Liepājā un Kaļiņingradā.

27. un 28. novembrī Grodņā vairāk nekā 120 cīkstoņu no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas un Ukrainas cīnījās par godalgām starptautiskaja turnīrā. Vitālija Vērdiņa, Dmitrija Lapas un Artjoma Petkuna audzēkņi ieguva vienu zelta un trīs bronzas medaļas.

Par sacensību uzvarētāju kļuva Vladislavs Mihailovs, bet trešās vietas ieņēma Artūrs Šeškens, Iļja Poliščuks, Jānis Lociks.

 

Tajos pašos datumos Kaļiņingradā norisinājās cits starptautisks turnīrs, kurā piedalījās cīkstoņi no Polijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Latvijas, Krievijas. Daugavpils ieguva 2 zelta, 1 sudraba un 1 bronzas godalgu.

Pirmo vietu Krievijā ieguva Mihails Čemis, Kirils Dudko. Sudrabu ieguva Aleksejs Cels, bet bronzu Žans Lizbovskis.

 

Liepājā norisinājās vērienīgākais nedēļas nogales turnīrs, kurā piedalījās 200 sportisti no piecām valstīm. Gļebs Zenkovs un Grigorijs Golubevs izcīnīja bronzas medaļas.

Kurzemē startēja arī brīvās cīņas meitenes. Cīkstones cīnījās vecumā līdz 15 gadiem. Par uzvarētājām savās svara kategorijās kļuva Jekaterina Jermaļonoka un Ramina Mamedova. Otro vietu ieguva Jeļizaveta Volčonoka, bet bronzas medaļas Angelinai Pravdivajai, Viktorijai Locikai, Katarinai Fjodorovai




Atpakaļ