Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-10-2011

Sporta ziņas


“Daugava” piekāpjas “Skonto” (17.10)

 

Latvijas futbola Virslīgas 32. kārtas spēlēDaugavpils“Daugava” izbraukumā ar 0:1 piekāpās Rīgas “Skonto, praktiski zaudējot izredzes pacīnīties par čempionu titulu.

 

Sestdien “Daugava” viesojās pie daudzkārtējiem Latvijas čempioniem “Skonto”. Abu komandu izredzes pirms mača tika vērtētas līdzīgi. Tas pierādījās arī uz laukuma, jo vienības spēlēja visnotaļ piesardzīgi.Pārislabi momenti bija Mamukam Gongadzem, bet ar bīstamiem uzbrukumiem atbildēja arī mājinieki. Lai nu kā, otrajā puslaika cīņa kļuva interesantāka.

 

Vislabāko momentu 51. minūtē neizmantoja Jurijs Sokolovs, kurš pēc Gongadzes piespēles izgāja viens pret vienu ar vārtsargu, bet iesist nespēja. Rīdzinieki praktiski uzreiz atbildēja ar tikko uz maiņu uznākušā Valērija Šabalas vārtu guvumu – viņš izrādījās veiklākais pēc stūra sitiena izspēles.

 

Visi “Daugavas” centieni atspēlēties bija lemti neveiksmei, bet mājinieki varēja gūt arī vēl kādus vārtus, ja ne veiksmīgā Jevgēņija Ņerugala spēle vārtos. Zaudējums ar 0:1 diezin vai ļaus noslēgt čempionātu augstāk par trešo vietu. Nākamā spēle trešdien savā laukumā pret “Jūrmalu-VV”.

 

 

“Latgalei” minimāla uzvara (17.10)

 

Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā pie smagas uzvaras izdevies tikt “Latgales” hokejistiem, kuri savu skatītāju priekšā ar 5:4 pārspēja Lietuvas “Energija/Orakulas”.

 

Maču daugavpilieši iesāka vienkārši briesmīgi, jo leišiem izdevās iemest uzreiz divus vārtus. Jevgēņijs Fjodorovs jau 7. minūtē pārsvaru nedaudz samazināja, bet Antons Kuzņecovs rezultātu prata izlīdzināt. “Energija” otrā perioda pirmajā minūtē vēlreiz izvirzījās vadībā (3:2), bet Kuzņecovs un Virkstenis panāca 4:3 “Latgalei” par labu.

 

Izlīdzināt rezultātu lietuvieši prata priekšpēdējā minūtē, tādā veidā izraujot sev punktu. Pēcspēles metienu sērijā veiksme gan uzsmaidīja “Latgalei”, kurai uzvaras “bullīti” iemeta Virkstenis.

 

 

Bokss (17.10)

 

Trīs dienas Daugavpilī norisinājās Latvijas čempionāts boksā jauniešiem.Daugavpilskomanda tika pie bagātīgas medaļu ražas.

 

No 13. līdz 15. oktobrim Daugavpilī sapulcējās labākie Latvijas jaunie bokseri, kuru kopskaits sasniedza 160 cilvēkus.Daugavpilsvienība galvenā trenera Vladislava Sokolova vadībā tika pie daudzām uzvarām un otrajām vietām.

 

Par sacensību uzvarētājiem kļuva Edgars Koržeņevskis, Edvīns Kotels, Ritvars Šuļga, Ņikita Guzlajevs, Ruslans Statuts, Ņikita Muratovs, Genādijs Jegorovs, Gatis Zeile, Evanders Servuts, Kirils Vasiļjevs, Vladislavs Pušķeļs, Eduards Telečens.

 

Otrās vietas šoreiz Dmitrijam Zaharovam, Jurijam Petrovam, Romānam Vasiļjevam, Denisam Paramonovam, bet trešās vietas Ēvaldam Teikmanim un Ņikitam Maļuhinam.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ