Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-11-2015

Cīkstones Lietuvā nodemonstrē savu spēku


21. novembrī Šauļos norisinājās starptautisks cīņas turnīrs sievietēm, kurā no labākās puses sevi parādīja Daugavpils cīkstones, iegūstot ļoti daudz medaļu.

 

„Sun city open” turnīrā piedalījās cīkstones no sešām valstīm: Latvijas, Lietuvas, Polijas, Izraēlas, Ukrainas un Igaunijas. Lieliski nostartēja mūsu audzēknes treneru Ļubovas Kopilovas un Irinas Petrovas vadībā.

 

Svara kategorijā līdz 32 kilogramiem otro vietu ieguva Viktorija Krasta, bet svara kategorijā līdz 43 kilogramiem pirmajā vietā Anastasija Jermaļonoka. Par uzvarētāju svara kategorijā līdz 46 kilogramiem kļuva Sandra Fjodorova, bet Jeļizaveta Volčonoka bija otrā šajā grupā, kā arī pirmā svara kategorijā līdz 49 kg.

 

Svarā līdz 49 kg otrajā vietā Jeļizaveta Starovoitova, pirmā svara kategorijā līdz 52 kg bija Ramina Mamedova, bet četrus kilogramus smagākā grupā nepārspēja Svetlana Romanovska. Trešās vietas šajā grupā Sofijai Golovinai un Viktorija Locikai. Līdz 65 kg trešā bija Lolita Oboleviča, bet svarā līdz 70 kg trešā Katarina Fjodorova.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ