Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

23-11-2015

DU frisbija komanda ieņēma 4. vietu


Sestdien Kocēnos norisinājās Latvijas studentu frisbija čempionāts jauktajā grupā, kurā ceturto vietu ieņēma Daugavpils Universitātes komanda.

Atjauninātais Daugavpils Universitātes sastāvs uz Kocēniem devās ar mērķi arī šogad tikt starp medaļniekiem. Uzdevums nebija starp vieglākajiem, jo pretinieku sastāvos netrūka labu spēlētāju.

DU iesāka turnīru ar pārliecinošu uzvaru pār Liepājas Universitāti (11:2), pēc kā sekoja saspringts panākums pār Latvijas Universitāti – 8:6. Diemžēl spēlēs pret vadošajām turnīra komandām RTU un RSU kļūdas neļāva iegūt vairāk par trīs punktiem.

Grupu turnīra noslēdzošā cīņa ar LSPA vairs nebija nozīmīga, jo bija skaidrs, ka tieši šīs divas vienības atkārtoti spēlēs par 3. vietu. Šī iemesla dēļ laukumā tika visi 12 pieteiktie spēlētāji un piedzīvots zaudējums ar 5:11.

 

Otrajā komandu savstarpējā spēlē situācija mainījas. Cīņa ritēja punkts punktā un daugavpiliešiem bija vairākas labas iespējas veikt izšķirošo izrāvienu. Diemžēl galotnē vairāki savainojumi liedza spēli noslēgt uz pozitīvas nots – 8:10.

Noslēgumā DU 4. vieta, bet komandas uzbrukuma līderis Didzis Skrindževskis bija starp visa turnīra vērtīgākajiem frisbijistiem. Komandas sastāvā spēlēja: Rihards Znotiņš, Loreta Šķēle, Aivis Romanovskis, Kristīne Babris, Raitis Vabolis, Raimonds Sļesarevs, Sanita Greļevska, Brigita Greļevska, Līga Reliņa, Austris Lakša, Jānis Jurgēvics.

Jau 28. novembrī DU vīriešu komanda aizvadīs pirmās Latvijas Frisbija līgas spēles. Šosezon turnīrā piedalīsies 12 komandas no visiem Latvijas reģioniem. 




Atpakaļ